coiechan 發表於 2023-1-20 15:05:00

新手KH report一個

新腳KH report一個

睹呢度咁多c hing講 KH,並且本人又欲供沒有謙,便同fd上去玩玩
小弟從前返得年夜陸多,但便曆來皆無試過起機開年夜等餐。上到去同司理講小弟係新腳,壹切家交俾你點頭,成果他俾左!*我(係乘車途中問司機年夜佬,他皆話要搵!* 同@^)。

part 1...別有用心沒有正在酒...pass...
part 2...有面尷尬...小弟齊程隻腳皆唔係好敢摸女女...根本上最初皆隻係摸左數分鐘(失利 =_=")
!* 號樣貌算係唔錯,效勞係面我皆無得比力,我以爲唔錯便係。
以是我皆隻係寫到咁多,等我乏積多經曆先再補飛。

P.S. 本來齊場隻得6個正骨技師...假如唔係fd講實係唔知。

深海渔灯每 發表於 2023-3-12 03:49:22

前排支持下分享

幸福341 發表於 2023-6-14 09:48:51

LZ說的很不錯

王胜军 發表於 2023-9-16 11:31:01

不錯不錯,很好哦

雪域蓝眸蓝nz 發表於 2023-9-17 23:45:08

:lol不錯

白云追月素 發表於 2024-1-6 06:35:52

我是來刷分的,嘿嘿

邱建华 發表於 2024-3-15 16:22:57

找到好貼不容易,我頂你了,謝了
頁: [1]
查看完整版本: 新手KH report一個