coiechan 發表於 2023-1-20 15:05:00

水警宏天鬆腿走火

火警宏天鬆腿走水

有泰半年皆無出帖! 發明站內有很多熟習Ching皆沒有睹瞭!
早兩日同女友到火警, 一背皆知呢處鬆腿仲深化過出曬名o既火刀, 以是有備而戰, 帶左個環保袋放一叠書去边看边按! 女友坐我左边, 以是個袋便放o係椅o既左邊, 便方才阻住女友視野, 而女友亦做採耳! 我隻隨意叫個技師, 估o吾到佢o苦醉配我個環保袋, 深化前線, 仲很多多少時虎心係o苦磨我小hips頸低! 但我勢估o吾到我頂o吾住走水! o矣, 我以爲好魚但又好刺激! 佢又當無o家! 以後便扮肚痛去左換褲! 假如比女友曉得死梗!

忘不了情 發表於 2023-7-27 09:44:12

真是 收益 匪淺

小雨粑粑2012 發表於 2023-8-17 04:43:23

找到好貼不容易,我頂你了,謝了

123457276 發表於 2023-9-1 20:58:30

真是 收益 匪淺

0Zombies0 發表於 5 天前

LZ真是人才
頁: [1]
查看完整版本: 水警宏天鬆腿走火