coiechan 發表於 2023-1-20 15:05:00

新王朝!*REPORT

新王晨!*REPORT

話道係其他C兄聽到新王晨##有得用年夜脾出,昔日得閒去試下
係LUWO有接收車,不外得車果個處所勁多咨客係到推客

去到個場硬件睇降幾好喎,食埋佢個裏先房
##本來夜班,隨機黎左個!*,睇降又OK喎
PART1 D位皆準,不外力火好D,具體講啦
PART2 RPP玩袋皆好得,推油又會推埋背脊,不外佢最掂係降油玩棍,有幾家好D走水。別的佢仲有粒唔知熱石定乜家黎,慶慶天又幾過癮。
玩左好耐,係時分正式開端降空
,除BRA啜LIN,個波型我比90分,實係正,mm能夠隔褲摸,唔會縮(不外我冇深化),最估佢唔能到係佢用腳指係咁"筒"我C眼。減埋佢D玩棍本領,念忍多陣皆唔得。
惋惜O既係冇波推又冇車牌,本來念試o既年夜脾出便愈加冇。不外條女個樣係OK果隻。

埋單($188-$10部少挨合=178,仲有比左10蚊港紙LOCKER仔)

原來念按埋足,佢話有得收,不外我以後有事幹,間接坐廠車叫佢係國貿吊抵我。
呢個場皆曲得返食,有車又有合

別的我念問下其他ching,有邊d場/no.能夠年夜脾出呢?

夜昙SS 發表於 2023-8-1 16:16:31

相儅不錯,感謝無私分享精神!

宇转好帖鄙 發表於 2023-12-9 07:43:05

我是個湊數的。。。

强绝商爸摇 發表於 2024-3-2 09:42:18

沙發!沙發!

帆影哉 發表於 2024-6-18 14:15:20

我是來刷分的,嘿嘿
頁: [1]
查看完整版本: 新王朝!*REPORT