coiechan 發表於 2023-1-20 15:05:00

禦記No.!00

禦記No.!00

禮拜五,掮客陳一早去德律風約下戰書去食好家,我話:「得啦,CA近來鬆咗D,能夠Call媽咪K擺設下節目。」掮客陳話:「老細,近來我去咗一個場,D女幾得,你一定要試下。」
半粒鐘,掮客陳開部新款整智過去我公司接我;先去四周醫咗肚先,然後開車,咗一線再轉深北年夜講,我話:「咦!你去邊度呀?」掮客陳話便快到喇。去到勞動保障局左轉,我心諗:死仔吖,本來帶我去呢度……..禦記!
睹進口仲舖松磚仔,車駛唔,我叫掮客陳停正在路邊得喇,等陣去叫條靚仔出去幫你睇住部車。
到去,由部少帶我哋去,顛末戚息室上電梯到六樓;翻開門睹張司理笑開口咁叫我,昔日咁得閒過去。
我問掮客陳:「Mark咗多少號?」
掮客陳話:「@* 同 #00。」
我問掮客陳:「你要多少號?」
掮客陳話:「@*。」
我對張司理講:「陳死面@*,#00靚模過咗氣唔啱我,沒有如幫我改!00啦。」
張司理話無成績。
房,掮客陳同我嗲:「老細,你恰似好生呢度咁喎。」
我話:「壹般料啫!@*係好家,等陣漸漸玩啦!」
睹張張司理帶咗@*過去,她一睹我便哄埋去,對波係咁響我心心揭到真,我猿臂一伸攬攬抽下火先,一腳便摷佢條短裙裏,隔住條僧龍小底橫用中指捽佢小mm!
囡囡收哂姣咁問:「你皆遺忘瞭喎啦,那麼暫啦皆沒有去抓我!」
係我隻中指仲拆住佢小mm做松伸縮舉動,突然俾佢一行驚醉:「仆街吖,昔日我唔係面佢喎;搞到本人上面硬周周忝!」
我回頭睹掮客陳睥Q住我,我便同@* 講:「昔日哩,我的並且確係特地嚟睹您嘅,不外昔日便係佢面您嘅!」
掮客陳笑話:「老細,我呢一鑊係咪你要資助5草澤呢?」
我話:「我幫你挨好個靚井,起哂火啦,等陣唔駛咁煩,呵呵~」
我對囡囡講:「呢位師長教師,條x好勁呀…..佢本人話,等陣同我好好服待佢白叟傢,一定要佢呢鑊粗盡人亡!」講完抽番隻腳出去,中指仲有粘液忝!
Part 1
過斷絕房,睹到!00曾經正在房笑住等我,一排出睹,仍舊幾靚女,有波有籮有下度,最靚對少腿,囡囡笑住過嚟攬我,對我講:「我以為你把我記瞭!」
呢個時分講多無謂,先挨個交情茄輪,佢對波便頂到真我心心,用腳清掃下佢齊身先,實正齊身走肥!昔日著咗條性感豹紋T底橫,我話影幾張相紀念先再持續。囡囡係咁擺甫士任我影,十幾分鐘度影完,囡囡先幫我消除哂身上衣褲,
而佢身上實在所剩無幾啦,一動手勢便光脫脫;洗沐房較火洗黑黑,先沖刷好張小白櫈叫我坐低,先去人體洗刷前前後後刷坤淨,然後囡囡開端車Lin,囡囡條脷恰似摩挨咁一下一下挨磨,覺得超正!睹我上面小弟弟曾經頭嶽嶽,囡囡擠D牙膏出去同弟弟洗刷一下,涼浸浸的覺得,用火沖刷坤淨便開端演奏,一下一下吞吐,有快有緩,有深有淺咁啦,間中有幾下深喉,成條隊哂去再磨一兩家,吹咗成十幾分鐘,工夫幾幼細同故意機,好抵讚下!
抹坤個身,上床即攬埋一舊互車,上面揭到真一真,毛皆險些挨結咁濟,我話:「你唔驚我一個沒有當心隊咗去呀?」
囡囡:「你敢?有瞭孩子你養我,嘻嘻~」頂你個肺~嚇x死人咩!
囡囡對波確實幾好肉天,俾我敵手又揸又揑夠彈性,乳蒂仍係淡色Lin,嬌艷欲滴,好靚,忍唔住用嘴啜下奶奶,囡囡轉攻我小弟弟,再舐對荔枝,我便用腳幫佢挖井,捽下粒陽核,一工夫秋火如潮,我睹是時分要出征上疆場啦,一於過膠上馬,一滑閘,囡囡先上策騎,沿途山路皆好崎嶇下,囡囡正在我身上波動上降,又扭又挫,幾驚條炮俾佢坐X斷!我一摸我上面,實係毛皆幹Q哂,咁好火嘅!一翻身由我開波,托起佢對足,咀兩家先,然後年夜鞭一揮,少驅曲路,什麼九淺一深皆用沒有著,而是下下皆深,仲要深化之際用龜頭去撩佢子宮,2、三十下以後便有用果出去,突然囡囡攬到我真一真,對足將我條腰箝到松一松……去料喇!囡囡陽講一鬆一松,恰似個鯉魚嘴吸下吸下,好Q 舒適,囡囡仲叫我:「鼎力D…….鼎力D!」
年夜你老味咩,我皆爆X咗漿喇!
Part 2
完後,躺正在床上戚息瞭一會,囡囡幫我洗沐渾淨一下,然後做根本禦記效勞,先用奶狀的液體塗勻背脊,人體推拿,用咀吸痧之類,十幾分鐘流程回身做前裏,曆程同做背年夜同小同,我出格喜好佢車Lin,當堂有D覺得,仲愈來愈激烈,居然小弟弟皆起咗身!囡囡嘴巴移背條新目的演奏,發揮「露、吹、瀨、啜」滿身解數出齊,小弟弟立即變得硬轟轟,能夠掛起成斤豬肉咁濟!
嗱嗱臨披上戰衣,囡囡話要由佢好好效勞我,佢悄悄套,咦有D松嘅?省起遺忘瞭事前同佢挨下井火之故!隊幾家咪D火泊泊聲出!囡囡一邊騎一邊轉花式,由床頭砌到床尾,又砌番去床頭,幸虧我係做第兩Q啫,唔係半路已嘔黑泡!不外,實在係咁轉換花臣皆幾攰吓,一時貪自得伴佢一路玩,條腰對足開始頂唔逆,有D震,死已!所謂花多眼治,實在去去去去咪又係條炮插佢個穴,很多多少姿式係唔得實踐,得個辛勞!我抱起囡囡係咁插到佢「哼哼」聲,終極要放番佢降床,用傳統男上女下最適宜,古次我夾真佢對足,一下一下鼎力插,松迫空間產死的摩擦力,實係非翰墨所能描述,張床皆震到「咯吱咯吱」咁響!
呢一炮苦囉,做咗成泰半個鐘,過後我同囡囡兩個攬埋灘咗喺張床度,瞌咗一陣至起家洗沐降樓!固然過哂鐘啦!
埋單$@*人仔
呢個場近來要先挨德律風至可場。

[ 本帖最初由 烏客 於 2009-11-25 13:00 編纂 ]

康乃馨老太 發表於 2023-3-22 21:11:22

沙發!沙發!

平衡才能持久 發表於 2023-9-29 03:34:14

好好 學習了 確實不錯

123457150 發表於 2024-1-30 22:25:51

路過,學習下

chwbn765 發表於 2024-5-31 11:29:35

多謝你分享
頁: [1]
查看完整版本: 禦記No.!00