coiechan 發表於 2023-1-20 15:05:00

巖巖試完入門不足半個月的囡囡

巖巖試完門不敷半個月的囡囡

昔日0n99閒得又無家做

諗住去講h0 心鬱鬱

皆係諗諗下去按番個正骨番屋企算9數

按極皆係消唔到心中1團水

快步止去講H0 黎到樓下 歡迎果到 囡囡問我 係咪...

佢皆已講完 我便問 講h0

係等電梯僧幾秒 囡囡問我 你常常上黎?!

我問唔係 假如你係能夠上鐘既 我能夠常常上黎

囡囡聽完 笑笑心 : 到啦!

上到講h0 睇睇年夜堂 皆多少ching係到喎

換完3 巖巖出到門心 部少止埋過黎 : 老細 推拿呀?!

我直截了當 : 港式呀~同我引見個新黎既囡囡

部少睹我皆開哂門啦 無乜講家 帶我上樓

巖巖坐底唔夠1分鐘 拿拿聲帶左個囡囡上黎

我小我私家沒有嬲食例餐既 實係唔得先踢

目擊囡囡身體0k呀 我睇女標準=腿

及格 到黎我古次唔自動 比囡囡做自動

第1閉 扮到恰似正骨咁 好降力 但係 對我黎講=力度1般

第2閉 rpp r袋袋 rr下佢問起 :

我聽我d同事講 很多多少客會係1個叫乜乜88論壇講邊個邊個好邊個邊個乜

(唔知邊位ching咁熱情呢?!)

我無問佢乜家

厥後傾傾下 發明同佢幾好傾 再傾傾下發明下路無格腳

2隻腳指插左去 佢話公司唔準咁樣 比人碰到佢好易做喎

我松係唔理佢up乜7 玩玩下 出火喎

我拎出黎 係佢裏前 搖黎搖去 發明佢恰似個做錯事既細路女咁經哂裏

我睹佢白哂裏 細細聲 講 :沒有如我天進來開房囉

佢話:人天番番黎做左11日炸 我話 :做左11日便唔能夠開房?!

同佢有講有笑 笑到部少顛末皆要睇一睇

面知直左射哂降佢對波到最去渾淨埋 問佢拎德律風

仲有5分鐘抱1抱先 車番陣先

鈴鈴鈴~~~夠鐘~~~~~~~~~~~~~~

$220降樓

n0 ; !)!

[ 本帖最初由 nickbaby 於 2009-11-7 22:38 編纂 ]

天主的爱 發表於 2023-8-1 22:29:55

幫你頂下哈!!

木易549 發表於 2023-12-21 23:58:04

:lol不錯

pcng417912 發表於 2024-2-8 23:02:14

好帖,來頂下

此路难行谎 發表於 2024-5-11 05:32:40

路過,支持一下啦

掘金入眠刈 發表於 2024-8-29 05:40:51

沙發!沙發!
頁: [1]
查看完整版本: 巖巖試完入門不足半個月的囡囡