coiechan 發表於 2023-1-20 15:05:00

女女約去"娟山窿"

女女約去"娟山窿"

9流流,顛末講毫,又上左去,係昧好悶呢?沒法,去左便出下REPORT咁咱

12.30抵達,曾經有4,5個C兄係戚息室到,咁早,面知問司理貓紙,幾個熱點人選曾經比人上左房 ,吾通要排徹夜隊先會食到好家

成果面瞭31,係返食,止人,上房,止到樓梯,WALKIE TALKIE話31上松鐘,仲要半粒鐘,我頂
成果司理推介,下女,少腿,年夜雨,BUT小小中,大要30+

PART1,有做,但表示念吾做,我在理佢,但皆無搾流攤,OK啦
PART2,做足根本家,下路例牌"姨媽到",但上路仇家燈好正,好好玩,以是無下路皆OK,齊程一個鐘KO左

佢話去洗腳,笑笑心話歸來再玩,面知返到去,變左癡女,訓係床,用對脚夾住我年夜比,用mm磨我年夜比,又用腳搞我弟弟,成果又硬左,又係到發言佢鐘意咁樣訓,我話咁硬,面訓,於是,一個返身,男上女下,用弟弟隔褲磨佢mm,佢係到依哇鬼叫,把聲好正,佢話弟弟咁硬,頂住佢,我成機食住上,話你個窿好以支起佢昧吾會頂啦,佢話呢到吾得架,跟住便機響,實係硬住出房 ,面知佢問我幾時再去,實在我皆係逆心問下,話能夠星期4啦,面知佢話,沒有如你下戰書去,我9.00出工,我天去食飯丫,我實在皆係隨心問話好,面知佢恰似我條女咁,用對燈一路止一路頂住我隻腳,到梯心時,再細細聲減多句,"食完飯,我天搵處所"捐山窿"丫 ,我話好丫,佢一路用對燈頂到去前臺,仲要嘴我一濃先放我LOCKER房,D司理同其別人皆視住我,好鬼尷尬

實在我皆吾會去多,須然心機思,夢想同佢去"娟山窿",不外皆係費事,以是該當吾會去

洗費198+2尾數+10LOCKER仔=210降樓

吾開NO。果為講毫REPORT太多啦,我皆吾念開NO。省事話AD

[ 本帖最初由 jet-jet 於 2009-11-10 10:33 編纂 ]

什么大师特 發表於 2023-6-18 16:08:00

小手一抖,積分到手!

空城乱人心乱 發表於 2023-12-20 02:55:43

支持一下:lol

C丶sunshine 發表於 2024-8-16 06:34:22

前排支持下分享
頁: [1]
查看完整版本: 女女約去"娟山窿"