coiechan 發表於 2023-1-20 15:05:00

重慶森林(多相)

重慶叢林(多相)

早幾日再上逢X,D房FULL曬,得番一間唔係通明玻璃洗沐房,冇洗車櫈,不外冇所謂啦,又唔係已試過,司理引見新到女女,唔夠10日,重慶妹,樣算靚,可笑容,有D似2R,同背左拍拖嗰個,身體下,足少,波路CUP腳.
效勞普壹般通,不外沒有得,波推能夠,但演奏工夫一流,淺嘗幾吓再深喉.上套完成第1Q,以後沖身,上床傾吓摸吓揸吓,再幫我緊骨,緊到拍拍聲,好舒適,跟住再同我吹,
好快又年夜左,再上套,佢便馬上坐上黎,係咁UN到尾,跟住工夫好沒有多,洗沐換衫走人.

降到樓下止前小小挨的,睹到間桑拿,唔知有冇CHING試過咩料.

Gordon520 發表於 2023-5-3 17:50:08

學習了,謝謝分享、、、

天下非公呵 發表於 2023-6-24 17:22:37

LZ說的很不錯

执着等待等wc 發表於 2024-5-29 22:24:11

寫的真的很不錯

历史人物费 發表於 2024-6-30 06:17:44

有競爭才有進步嘛
頁: [1]
查看完整版本: 重慶森林(多相)