coiechan 發表於 2023-1-20 14:50:12

荔枝行

荔枝止

昨日無事做,止經鳳凰路,稔起很多多少人提起荔枝,自已又已去過,上去試吓皆好。
洗沐及戚息室情況一般,可承受。換衫時,locker仔問要一次過嘅衫定壹般衫,心唸,好衛死,便一次過喇。面知埋單先知要$10.00。小喇叭,唔系唔寫得比,你該當事先聱明,,我先比得逆㗎。做咗按足及採耳後房。
問我有沒有熟悉林把,無,由你收板,做港式,但要年夜波。
第一個,彈。第兩次去瞭兩個,便左邊個。
問佢林把,系^^,搜吓身先。司理無握我,實係年夜波,跟住問有沒有英文名,話無,便同你改個英文名,叫"泵波那"喇。
跟住按腳足,皆有小小力火,跟住做背,沒有時咬我耳仔,鴉鴉聲。又用條利 lam我背脊,不外rpp一般。
反回身,按前裏,隨手幫佢消除無拆。我榨住兩枝硬淋淋嘅棉花棒系古搖。佢又榨番我收家,又系古搖。
率知比佢玩贏。

團體覺得能夠,下次再試。

pcng417912 發表於 2023-9-7 12:19:03

過來看看的

雅法海 發表於 2024-3-25 00:06:09

好好 學習了 確實不錯

什么大师特 發表於 2024-5-3 14:19:34

我是個湊數的。。。

风残殒落殒d 發表於 2024-5-20 03:32:10

好帖,來頂下

标题超过5个字 發表於 2024-6-12 12:15:46

好好 學習了 確實不錯

我爱霍启刚掖 發表於 2024-6-24 17:41:36

學習了,不錯,講的太有道理了

圣道 發表於 2024-9-8 19:01:08

幫你頂下哈!!
頁: [1]
查看完整版本: 荔枝行