coiechan 發表於 2023-1-20 14:50:12

磚黃冇引一Q

磚黃冇引一Q

早兩日上去,念起幾個月之前試過間磚黃,有VIP房 ,咁便遠遠天試吓,門心話要VIP房,咁G客便帯左我上房,條19司理問有冇熟悉女女,我話冇,叫佢搵個好身體,面知女女黎到,視個樣皆OK,但個波便恰似唔夠年夜 ,但又已去仄胸,叫做有小小家揸腳咁啦 .算啦,OK支貨,跟住女女叫我本人洗沐先,我話乜唔係一齊咩 ,佢話唔係,佢叫我睇吓個浴室有幾年夜,我一去睇,本來個浴室係年夜,不外個洗沐處所係個放射+推拿式浴屏,一小我私家去皆嫌細 ,前次間房皆唔係咁,算,面知去洗沐嗰陣,火喉冇火 ,叫女女問前臺,問覆係成坐年夜夏皆冇火,不外整松,好快會有,咁女女便幫我推拿先,腳骨OK,夠力,按按吓比佢按年夜左細佬,跟住問我係咪齊套,我話有火便齊套,冇火便推油,女女有D裏烏uch:" />,烏唔夠一分鐘厠壹切火聲,再問我面,咁我咪話齊套囉,咁女女便去洗沐,我係門心睇住佢沖,佢沖完到我沖,上床女女開端用腳摸我齊身,實係用腳,唔係用心 ,摸到我細佬年夜左以後上套,跟住坐上黎,吹皆冇吹,佢係上便UN左幾十吓話冇力,要供換位,咁便換左狗仔插到尾,完過後又係各自洗沐,以後仲比左德律風NO我,叫我下次能夠挨比佢,著衫嗰陣女女問我食左飯已,我話已,咁佢問可唔能夠請佢食飯,我多心問係咪念同我去食,佢話唔係,公司唔比女女進來食,但能夠叫公司D套飯,15蚊,問我可唔能夠請佢食,我話唔得,(又念呃我15蚊 )假如肯同我進來食便請,咁佢便話算啦.跟住進來埋單走人,係斷絕餐廳食D家再返HK.

[ 本帖最初由 好淫一個 於 2010-1-14 22:51 編纂 ]

好时光516 發表於 2023-2-21 06:11:12

我是個湊數的。。。

123456881 發表於 2023-8-11 04:38:15

前排支持下分享

Deville 發表於 2023-12-11 15:17:39

相儅不錯,感謝無私分享精神!

凌8乱 發表於 2024-5-31 19:57:06

過來看看的
頁: [1]
查看完整版本: 磚黃冇引一Q