coiechan 發表於 2023-1-20 14:45:12

甘沙垣

苦沙垣

遲早放早北上去咗苦沙垣桑拿、已去過同層海港酒樓吃茶品茗便去很多(同埋隻山君 )古次單拖會戰埸冲涼百般以後到年夜堂戚息做脚及假甲條女好能索但她道隻作美容、吊 洗脚婆愈加唔能洗睇、其間好能多女上降鍾出收支 睇工夫好唔能多便叫司理埋黎問有沒有房 我要上房條幹九問我黎過已有沒有生囡囡我話無第一次黎 我同拒講最貴嘜家餐、條幹九話英花式好能正我便聽瞭他点歺房 面能知到房睇睹張床皆唔能開胃、有漬一達達跟住條女黎重死無波無羅 供九其做完第1part叫回身跟住降油挨JJ又唔能解BAR話做僧啲無得解架喎 吊那媽同拒發言沒有如減$開年夜又話本人無做喎樸街呀 跟住插隻腳件衫狂渣拒老尾先完成行動馬上着褲走 出到年夜堂比$個幹九司理重問苦早走趕工夫呀!我個心講浏覽你老味老点當前皆唔能黎呀樸街。

冀苍鸾 發表於 2023-3-19 16:50:58

不錯,支持下樓主

回忆还是面包傲 發表於 2023-8-28 19:43:49

有競爭才有進步嘛

保佑缎 發表於 2023-10-14 22:01:29

幫幫頂頂!!

喵呜_520 發表於 2023-11-17 10:33:50

不錯不錯,很好哦
頁: [1]
查看完整版本: 甘沙垣