coiechan 發表於 2023-1-20 14:40:00

遇全又係冇引一Q (有相報告)

逢齊又係冇引一Q (有相陳述)

顛末前次去磚黃無引以後 ,諗吓皆有成個幾月冇去過逢齊,早幾日再去,前次獲得波年夜壹定效勞好一役,仲比張司理串 ,叫我唔好揾咁年夜個波.古次唔搵咁年夜,但帯黎隻得兩個 ,皆係CUP腳,諗住睇多轉,面知話冇 ,係得哩兩個,假如唔係便要減多D錢,便有多幾個挑選,你老味 ,即係念支多D錢,我算,係皆要唔減錢嗰D,兩選一,供其揀左個,閂門洗沐,效勞同之前嗰D好好近 ,淨係幫你洗沐,冇洗車櫈玩,冇火中簫,以後上床,係咁兩吹一陣,波推一陣,咁便上套,換幾個姿式完成一Q,以後幫我用紙巾渾淨一吓,便話好眼訓,咁便攬住恰左一陣uch:" />uch:" /> ,過左一陣我尿慢,去厠所,趁便本人沖身,佢聽到火聲,睹我沖松涼,佢又埋黎沖,不外係我有我沖,佢本人沖.覺得好冇引 ,最初沖完進來著衫,佢睹到便問乜咁快走,我話冇MODE再做,佢冇作聲,跟住佢又著衫,以後進來埋單走人.

後話:近來幾回去皆係以爲D女女效勞好左 ,唔知係咪$428閉係,能夠念谷你比多D錢,女女效勞先好D.定係本人骨運麻麻.

到最初皆係睇相工夫,唔阻年夜傢,去相 .

諾篱hy 發表於 2023-1-27 14:24:22

小手一抖,積分到手!

ffycxyw2274436 發表於 2023-5-18 07:27:20

好帖,來頂下

甜心猫舍 發表於 2023-6-22 10:07:14

真是 收益 匪淺

温柔老虎 發表於 2023-11-2 23:36:37

相儅不錯,感謝無私分享精神!
頁: [1]
查看完整版本: 遇全又係冇引一Q (有相報告)