coiechan 發表於 2023-1-20 14:40:00

金積陽光後再去講HO

金積陽光後再去講HO

去到講HO,下午五面幾鐘無乜人。

無乜心火囡囡,司理引見左@!號比我。@!固然無乜波不外少頭髮體態下下天皆幾好。

佢一房便攬住我,D頭髮係我裏前披發一陣一陣既噴鼻味

我梗係即克攬真佢跟住便錫佢耳仔、耳背、頸、肩.... 好有女伴侶既feel!!! 覺得實係超正呀!!!

攪左一陣便開此按,一路按一路傾偈

Part 1ok 不消多講
Part 2RPP 皆幾故意機。 固然波認真細但推起黎覺得皆幾好Wor

跟住降油起機,佢用單脚夾住我,一裏套弄一裏細聲YiYa敢叫。我在理佢是實是假,一於係佢胸前上身,腳心並用到處玩樂,曲到爆發為行

渾淨後重有D工夫,我叫佢挨係我講同我傾吓偈。我能夠繼績享用一下劣噴鼻撲鼻既覺得,除此之外梗係腳多多玩波波啦。不外佢話唔能夠玩右邊,隻可玩左邊,果為佢塞左D購飯盒既錢係bar度,實係比佢激死。

總括黎講@!嘅效勞皆幾好,小我私家嚟講皆幾合意。

偷食之止結束,立刻走人。

夜昙SS 發表於 2023-3-7 11:28:07

LZ真是人才

Aim_yuan 發表於 2023-5-29 02:36:10

相儅不錯,感謝無私分享精神!

分裂的硬盘悔 發表於 2023-9-26 17:09:05

LZ說的很不錯

禾口王君卤 發表於 2024-7-7 12:38:08

相儅不錯,感謝無私分享精神!
頁: [1]
查看完整版本: 金積陽光後再去講HO