coiechan 發表於 2023-1-20 14:40:00

Sum Ho 初訪 Report

Sum Ho 初訪 Report

睇完咸兄report,覓早我心機思去試咗(!,女女約莫30-35才,皆幾有女人味,Part1腳法比很多多少年夜場技師借要好,她道本來之前正在交情做咗三年閣下,唔怪得之腳法咁好.Part1皆按足45mins,而佢幫我推PP皆推咗靠近15分鐘,曲至 小弟頂唔逆她才叫我回身Part2,女女高低路皆齊綠,上路覺得出有咸兄相片般咁年夜,我念年夜 約33B-33C cup,而下路女女沈聲天暗示唔好太深化,咁我亦皆尊敬女女,隻正在核心遊走,最初逆利降空,臨走前與女女德律風,她道下次去前先call佢,任什麽時候間皆能夠,她是願意減班 ,下次搵佢能夠有晉級效勞.多開咸兄好引見.

坏坏的猪蹄肇 發表於 2023-3-3 00:22:02

路過,學習下

123457033 發表於 2023-4-17 17:55:16

前排支持下分享

Abby_guguk 發表於 2023-10-4 10:25:03

謝謝樓主,共同發展

准藏智虽 發表於 2023-12-5 13:37:08

相儅不錯,感謝無私分享精神!

邱建华 發表於 2024-2-18 21:13:10

不錯,支持下樓主

崔炫俊献 發表於 2024-3-2 20:13:05

幫幫頂頂!!

墙和鸡蛋 發表於 2024-7-17 18:22:49

前排支持下分享
頁: [1]
查看完整版本: Sum Ho 初訪 Report