coiechan 發表於 2023-1-20 14:40:00

肆次kho之旅,古惑女(號+熱爆傻女^^號+傳奇紅牌!*號+返食古惑女(號

肆次kho之旅,古惑女(號+熱爆愚女^^號+傳偶白牌!*號+返食古惑女(號

條件:
   自從前次既陳述到依傢…曾經過左一個多月…面知新年時期日日返工,早出早歸 ,過完年仲要病左成個星期…實係財多身子強呀!
   抱愧將陳述提早苦耐 古次先出返前次既預報…工夫隔左苦耐…此中一件曾經走人以是佢個part便無謂少篇年夜論!

實在有ching睹預報以為我4Q,但我既意義係寫兩個禮拜既經歷,即係一次2Q,兩禮拜便2QX2=4Q…吾好誤解我苦粗壯呀

目次:
1-1…港HO古惑女(號 (好樣,好身體,後死,表面心愛 ,但內涵卻深不成測… )
1-2…港HO^^號(係網上攪單苦家 …皆吾知好吾好出返佢既陳述…隻重面啦 )
2-1…港ho傳偶白牌!*號(佢學問左敬服身材,但仍然和睦好傾…持久fans該當恭維啦! )
2-2…再黎港ho古惑女(號(姻緣際會下之居然情願上我既面鐘 …苦比裏我 )

內容:
1-1…港ho古感女(號…信賴年夜部去過kho既ching皆略知佢一兩,有ching更是持久捧客,風頭
一時無兩 !齊場call鐘no.1 …面鐘更沒有正在話下…(小弟無老吹架 …亦吾係同佢做勢 …試
過既ching便知啦
佢好識講家,識得面樣留住客人既心 囡囡成日笑笑心 ,臉上兩個酒渦好靚好cute ..本來佢開初做,皆幾易教同好串下 …但依傢恰似變左第兩小我私家苦 固然,佢上鐘立場故然係變好
(但公底下係面便吾知啦 …囡囡睹慣世裏…以是ching們無番苦高低身傢皆吾好玩實豪情呀
但小弟自己便鍾意佢夠假…年夜傢年夜吹特吹幾過癮架 ,同佢上鐘玩到好嘈…偶然我講笑,佢
反響太年夜,年夜吵大呼 ,幾驚會有人破門贊揚呀 !

PART1:同佢太生啦,正骨主動SKIP…一黎便攬下, 咀下,相互毛腳毛足

PART2:身體好得,少腿纖腰,C級靚波波 ,推背推PAT夠力有本領,果凍本領更是超卓 ...上
   下路齊通…後死女,火源充沛 …減上夠放,啼聲美好…年夜量爆出
    (囡囡效勞係面便吾具體講啦….之前陳述皆講過!囡囡係新CALL鐘王,有一定包管 )
                                                一定要俾99.8分

1-2…年夜波少婦^^號!...個樣吾係話好好既亦吾係肥,隻不外佢張膳稿相影得太核突 ,我皆好D吾認得呀,但睹到佢粒”逍魂朱”便一家認出 …實在佢效勞幾好…漸漸做,該當吾錯既吾夠兩禮拜便走人,呢次佢實係自挖宅兆LAW
(由於囡囡已走…隻撮寫內容…)

PART1:腳骨一般,但好傾,波年夜(視覺享用) 惋惜皮膚較好…身上有疤 ,(吾係話爛肉苦核
    突冒既)左腳仲有紋身…COOL!
PART2:波波夠曬年夜,估吾到幾堅硬,亦吾會烏提 好放…高低路皆通,玩下路更是好feel,開首吾太
    俾摸…但欲拒借迎底下…愈捽愈多火…同佢講(嘩…您許多火啊 !)囡囡裏白沈推我,好
    姣苦話:[吾….好厭惡呀你!你沒有摸便沒有流火啦!] 固然苦話,但係佢個樣好high,係苦咀我
   條頸同lingling 啼聲更是逍魂到極!最初鎮靜爆出 !假如佢循分守己D便好啦!
                                                   俾佢:93分

2-1…港HO傳偶白牌!*號..再次無意火囡囡…睹!*得閒,固然聽聞佢效勞無從前苦放,但獵奇心底下,一於放膽試下面知公然有變!

PART1:苦耐無睹仲認得我…好打動呀 !立場和睦好傾!按左30分鐘便去攞油…
PART2:身體仍然係波超年夜腰細 …果凍推油一般…但波推好好FEEL!降油起機啦…波波好
年夜好揸…吾咀得呢 ,開端攻陷路啦,摸到PATPAT曾經”止人行步 ”淫聲…無…
心情…無…算啦 …之前佢病好,依傢識得敬服身材,無謂強者所易啦…委曲爆出!

俾佢:??分(從前俾下分,依傢好易評)

2-2…再返食港KHO古惑女…實在果日佢係返夜…但睹佢晨早返黎做CALL鐘 …
於是問司理可吾能夠等佢上完CALL再面佢 …司理同囡囡相同事後…竟然容許WOR
   厥後話司理同佢講[三Q魔王搵你…佢初時吾知係邊位…厥後念起個”三”字便
念起啦],佢個日晨早去睇屋,以後要購傢公,幾閑下,苦既狀況皆情願上鐘…實係夠俾裏
本來之前個CALL鐘最初無尚…以後要閑著搬屋…能夠夜早吾返,以是便恰似返黎隻做我一
個苦! 無謂反複內容….囡囡確實好掂
                     仍然俾佢:99.8分

番中篇:帖子字數限定,無法 後補

下回預報…
多篇純錦陳述,將已出既陳述一次過渾算(有港ho,深ho,凱悅+後補番中篇…請多多撐持呀)

[ 本帖最初由 stevemakmak 於 2010-3-4 19:50 編纂 ]

小菊花之米 發表於 2023-11-3 07:39:08

相儅不錯,感謝無私分享精神!

123456819 發表於 2024-3-14 07:10:25

沙發!沙發!

123456811 發表於 2024-3-15 04:08:59

找到好貼不容易,我頂你了,謝了

哪吒2017 發表於 2024-4-15 15:52:03

好好 學習了 確實不錯
頁: [1]
查看完整版本: 肆次kho之旅,古惑女(號+熱爆傻女^^號+傳奇紅牌!*號+返食古惑女(號