coiechan 發表於 2023-1-20 14:35:00

芺容之旅

芺容之旅

原來call 左老相好 面鬼知 冇返到黎
為有輪牌
古次配角 *! 恰似係......
一開門房 皆ok靚女
唔算下 1.5米到 身體 均勻
part 1 冇咩力 但係 佢實係好勤力咁按

part 2城市自動訓埋黎 便利你高低其腳
   波仔 唔算年夜 巖巖好 一腳渣曬下路隻要2,3秒 便被攻下

part 3 便會用個鹽包 幫你 6下個背隻 皆幾舒適
團體黎講 皆算 唔錯
埋單假如 有會員卡 恰似 25x 定 26x
最初 冇會員卡 狀況下 282 埋單

同感丶 發表於 2023-9-22 04:07:29

支持new161

123456911 發表於 2024-1-20 04:54:33

LZ真是人才

心随674 發表於 2024-1-23 18:11:01

LZ真是人才

沙941 發表於 2024-6-4 12:20:31

找到好貼不容易,我頂你了,謝了
頁: [1]
查看完整版本: 芺容之旅