coiechan 發表於 2023-1-20 14:25:01

學骨總出雜錦報告

教骨總出純錦陳述

之前曆來睇得個睇字, 第一次出陳述,寫番已往半年桑拿簡短陳述
講完:試咗六十號,推拿部分十五分鐘完事,以後用很多多少工夫調情,自動咀但係唔能夠挨車輪,走馬觀花式.主力效勞係調情圓裏起機反而無咩出格,賣面絕對係熱忱自動,比人覺得好投成個起機曆程.
更主室處所洪水力夠,部少隨咗帶房擺設技師以外整交換.埋單$198

波士:十號仔廟細燈籠年夜,細細粒估唔到身體一d唔輸蝕,初初起鐘好cool皆唔作聲, 推拿時分傾吓計生咗開端放,最印像深入係推屁股後叫我弓起個屁股,由上面伸腳玩細佬減秋袋好high好d走水.起機前主動除咗個bra便利抽火.
硬件圓裏係去幾間場最好一間,房間有電腦上彀,d毛巾枕頭套該當係新貨皆好坤淨,靚女部少幾健道.埋單$188

海月華停:好耐之前往,對個技師兩兩六號印像好深,樣好靚成個o靚模咁,最攪笑成日按按吓訓咗,睹佢無咩心計心情按同佢吹火減抽火好過,佢話本人成日中眼訓試過同條仔卜松皆能夠訓著.起機曆程視住佢個靚樣減嗟歎聲好快便出咗.
年夜廳光芒能夠光d便比人覺得好d,間間房電視皆有機頂盒值得一讚,女部少仔細擺設我天幾個皆覺得舒適.埋單$188

威僧C:最多花朝一間場,有幾套造服技師會問你念要邊套,換完先開端按,恰似有OL,教死,護士,空姐咁高低.試左八號樣幾靚波皆年夜,推拿比心計心情,起機前會本人攞走個bra先便利摸,伸腳OL拆裙底摸上面覺得好正,減埋對烏絲襪恰似係公司攪松女同事咁,係佢自動咀減嗟歎聲中完事.
硬件個廳同換衣室皆ok,房便年夜房ok細房唔得,部少好慌張技師效勞按完出年夜廳會傾吓過後感同埋有份問卷比我挖.埋單$188

深喉:三十號技師靚女一名,罕見唔會話以爲本人靚便揸流攤,推拿皆降力,起機自動咀咀角,上裏任摸上面唔比,但係靚女技師話做多一輪唔做番老傢(夏曆新年前往),而傢唔知仲係唔係度.
年夜廳比人覺得恰似係個岩穴裏咁,攪到隻係念坐前裏兩排,最正係個餐蛋治,餐肉同雞蛋即叫即煎好好食.埋單$168

光陰到樓:去到個部少話得十兩號技師,話效勞好好叫我試下啦,樣實係麻麻諗住效勞會好面知~~推拿險些無按,做個波推餐皆係用對波推細佬幾吓便用腳挨,惟有齊程視住對波,減上本人夢想先出到.
硬件一般,廳同房皆比力殘,夜早三面幾開端按皆唔比係間房留宿要出年夜廳訓.埋單$208

講好:十號技師樣皆唔好但係推拿實係揸流攤得好松要,齊程係同你摸背唔係按背,實在到做波推,果凍同起機部分皆唔好但係果為開首推拿部分比我覺得唔好挨咗合扣,仲有係出咗以後先問我做咩唔摸佢上面呀好念你摸呀,我心諗你念我摸咁起松機你唔講出咗先講?又挨多個合扣.
年夜場年夜廳夠年夜,公仔裏係比杯裏食幾好,但係同講完一樣部少整交換.埋單$198

音金鄉:細場技師無幾個,總知硬硬件皆唔得大白咩叫一分錢一分貨,該當唔會再踩足.埋單$128

[ 本帖最初由 seafood 於 2010-5-26 20:47 編纂 ]

素色流年783 發表於 2024-4-4 07:54:16

看帖廻帖是美德!:lol

韩邑王生1977 發表於 2024-6-8 21:47:39

不錯不錯,樓主您辛苦了。。。
頁: [1]
查看完整版本: 學骨總出雜錦報告