coiechan 發表於 2023-1-20 14:25:01

羅湖銀海休閑會所 NO.188 差差差(轉)

羅湖銀海戚忙會所 NO.188 好好好(轉)

昔日去左 羅湖 銀海戚忙會所, 係噴鼻格裡推旅店斷絕20米閣下, 俾條@@js搞到冇曬引.話道昔日睇到有ching係黎間場試過, 有得起機, 咁已試下lor, 沖完涼馬上房, 一陣便有個js黎, 個樣同身體一般啦, 冇撚所謂啦, 最松要腳勢腳好, 閂左門, 好供其咁係我背隻按左幾下, 隻同我講, 你做乜唔做其他呀? 我便話念揼下骨, 又念出下水.我一講完, 條@@js便話, 你知唔知我係黎度既皇牌, 推油係最下濺既漢子先做...我聽到O曬嘴,心諗, 咁皆叫皇牌, 黎個場冇女架咩,我便話, 得啦, 我下次一定唔撚搵你.以後便好撚供其咁完成左個曆程.仆你個街, 走個陣仲潤我一句,"你下次沒有要找我啦".@@@@@, @@X, 馬上叫部少黎@@@@@七佢.便係咁, 俾黎個NO.188搞到冇撚曬引.

当当当当裤裆坦 發表於 2023-2-7 01:44:55

真是 收益 匪淺

123457242 發表於 2023-2-17 21:56:42

前排支持下分享

人民看看2014 發表於 2023-7-21 23:12:16

寫的真的很不錯

123457018 發表於 2023-7-23 20:56:25

路過,學習下

愿为素心人 發表於 2023-9-6 01:46:11

寫的真的很不錯
頁: [1]
查看完整版本: 羅湖銀海休閑會所 NO.188 差差差(轉)