coiechan 發表於 2023-1-20 14:25:01

少有的Eastern Penthouse 報告

少有的Eastern Penthouse 陳述

上禮拜睹荷蘭VS丹麥,咪提早2個鐘貢上去,收即可以開賽前往RELAX.諗起斷絕臺話Eastern Penthouse 話新拆建,同做松promote皆係支!$*.咪去囉, 去到硬係好過從前(但係唔代表正)算性價止先,同司理講諗住搵返舊年搵過既no.#*, 面知冇做, 惟有輪牌,指明要年夜bo既,以後黎左兩個皆係中女 ,我問有冇後死既佢話冇,咁惟有要個較年夜bo既留底啦,恰似係no.!,曆程一般唔胪陳,完過後開波出返年夜廳個年夜電視到睇,又睹到幾個機c(皆係中女),正途開出荷蘭叫做支返幾火足$   .
返而有樣家念講既便係間家係條東門中路到,而東門中路果為起松天鐵以是成x日皆塞車,我便係算留左呢下家,以是我去同走既時分皆好塞車(仲要塞成4個字 ,去回塞左我8個字), 個的士錢皆係咁比佢減多左.呢間家係本年既返啅指數遠符0.除非佢換過批女.大概等個mtr起好先!

fck1956272 發表於 2023-5-29 05:57:42

前排支持下分享

大头226 發表於 2023-9-26 06:52:43

好好 學習了 確實不錯

123457148 發表於 2024-3-16 19:26:44

謝謝樓主,共同發展

m12345666 發表於 2024-8-6 17:08:40

我是來刷分的,嘿嘿
頁: [1]
查看完整版本: 少有的Eastern Penthouse 報告