coiechan 發表於 2023-1-20 14:25:01

試正骨

試正骨

近來一兩個月, 又再北上, 先試火皆... 再到另一年夜正場 ~

例牌止事, 洗沐局 sauna 戚息聽按足, 泰式房 but 無, 太眼訓中式是但, 技師到再問佢有沒有泰式房, 我話念按日式, 佢便好大好人咁再進來睇, 皆係無 sh*t!

佢話唔松要, 我幫你做日式啦, 我松係造! 但佢又上左中式鐘, 益我!
頭一小時十分正, 先按鬆再推油, 推 pat 係成個的, 但固然無 rpp
到推足, 皆皆面到即行, 第兩小時既開端, 回身!

日式按足, ... 邊邊邊!!! 推肚, 從腰間推到褲邊再到年夜俾, high~
夠鐘, 減鐘,佢問能否念... 我話係 (傍邊許多無聊對話, 唔挨) 佢批注完成降空輔佐渾淨, 用度官價!

正骨: 9/10
正骨: 8/10
模樣: 6.8/10
團體: 8/10

纵横捭阖804 發表於 2023-2-8 01:31:52

我是個湊數的。。。

当当当当裤裆坦 發表於 2023-9-18 15:43:13

幫幫頂頂!!

平衡才能持久 發表於 2023-10-9 18:41:11

有競爭才有進步嘛

简0 發表於 2024-7-16 19:24:27

LZ真是人才
頁: [1]
查看完整版本: 試正骨