coiechan 發表於 2023-1-20 14:25:01

近幾個月尼既體驗旅程 (part4)

遠幾個月僧既體驗路程 (part4)

除左撐持留港消耗以外
小我私家亦會間唔中海內雲遊
僧面能夠係從前常常上桑拿街閉係
故此漸漸遭到薰陶
追念曾經係兩個月前之事
所在係竹園銀河
耍走女同過後本人坐的士去
懷住高興表情到步
戚息室問效勞員睇no紙
唔係常常上僧兼有響應閑暇工夫
以是要抓松工夫
臨房前一刻決議試玩單飛
囡囡係*(取(^號
兩人房有面驚俗
聽囡囡講好少客人第一次僧挑選玩單飛
dup功兩圓沒有相百仲
一圓按肩以上
另一圓按腰及以下
覺得咁樣dup唔係舒適唔舒適成績
而係感應怪怪天
單方單單中出lor油
訓晌床上靜待果種表情易以描述
末於等齊人
齊程我隻係被動
小我私家感觸感染用超爽描述最為不外
四波波推結果公然新穎
*(取我沈車狀似走馬觀花
本人亦唔虛心熱忱咁抱做一團
下半身(^為我吞吐玲珑行動   
*(舌頭晌我上半身挨轉
漸漸轉移到靠近(^為我效勞位置      
小弟自問咁年夜個仔第一次切身體驗到兩龍爭珠之妙      
末端由腳做而出
埋單273x2出門心

沙941 發表於 2023-7-6 19:36:50

學習了,不錯,講的太有道理了

天褐女孩涛 發表於 2023-7-30 22:29:05

路過,學習下

用户5592359840 發表於 2024-8-29 20:52:17

謝謝樓主,共同發展
頁: [1]
查看完整版本: 近幾個月尼既體驗旅程 (part4)