coiechan 發表於 2023-1-20 14:15:00

巨大深啡乳暈 凱悅@!#

宏大深啡乳暈 凱悅@!#

聽聞@!#近來回巢凱悅 (從前的@##), 一年幾前搵過佢, 其時以爲幾索, 樣唔錯, E cup波, 波型靚, 幾挺! 惋惜搵過佢2次以後返左老傢

曉得佢回巢, 馬上去凱悅重溫舊夢!

一門, 睹返佢, 覺得同從前好唔多, 奇迹線仍舊十分吸引! 不消多道, 喧幾句, 馬上攬埋一舊, 單腳從後解bra扣! 胸圍一除, 當堂嚇到我眼皆突, 從前的靚波曾經釀成8字型, 背中開展, 堕lin狀況嚴峻, 最驚嚇係乳暈變年夜瞭2倍 (最少...), 有分散跡象...不但行年夜, 更是深啡色! 我固然感應驚嚇, 但仍連結沈著及笑臉, 問佢面解波波跟從前沒有一樣瞭? 佢躲而沒有道, 我估量呢一年時期佢該當返老傢成婚死仔, 死完仔仲要餵人奶, 以是搞成咁!!

若果各師兄喜歡年夜乳暈, 能夠試下佢!

公允D講, 佢樣算幾靚, 有女人味, 皮膚皆唔錯! 衰正在堕lin + 年夜乳暈, 我一背偏心靚波型, 以是該當唔會再搵佢!

没想爱上你堑 發表於 2023-5-2 19:32:32

LZ說的很不錯

小菊花之米 發表於 2023-5-23 21:37:19

我搶、我搶、我搶沙發~

弄乐诟 發表於 2023-10-3 20:45:19

路過,支持一下啦

计划你大爷计j 發表於 2023-10-30 08:07:43

有競爭才有進步嘛

123456911 發表於 2023-11-11 10:14:38

有競爭才有進步嘛
頁: [1]
查看完整版本: 巨大深啡乳暈 凱悅@!#