coiechan 發表於 2023-1-20 14:15:00

講逃!(

講遁!(

做得作業多,確實無蝕底
昔日得閒,食完下戰書茶便飽思淫慾,路經講遁
記得ching有推介,係樓下囉張廿蚊coupon便去馬
印象中有ching推介過 !( 同 *),沖完涼便問司理,!(居然得閒,骨運咁強,頭皆已坤便馬上閘

一房, 樣ok, 似谷祖林, 有波, 有個肚腩仔, 記得ching話有茶包, 視一視裙底春景, 絕望, 藍色三角底, part 1便咁度過
等佢臨進來囉架死準備part 2時,佢話睹我咁絕望, 會換一換底底
等左一等,一返黎便幫我提早賀中春,賞個月先,成小我私家醉曬
幾本上呢位js有供必應,遠間隔欣賞mm皆無成績
埋單rmb 178

ps: 要德律風可pm本人

廊桥遗梦504 發表於 2024-2-7 08:56:29

幫幫頂頂!!

123456879 發表於 2024-3-23 17:02:38

難得一見的好帖

36号1 發表於 2024-4-19 08:39:09

有競爭才有進步嘛

们至熟两创 發表於 2024-4-23 14:45:53

學習了,謝謝分享、、、
頁: [1]
查看完整版本: 講逃!(