coiechan 發表於 2023-1-20 14:15:00

是非之地狗聾彎

長短之天狗聾直

古個禮拜念試新家,諗住去華例鍉上,面知恰似摺咗 ,再搵吓有乜新家,睹有師兄講開數字臺有啲長短,而相幹嘅所在便係呢間家,便即管去睇睇.

天下鐵老街店B出心,止過天橋劈面便到,拆天鐵便幾便利 ,不外無公司車.
唔知面解睹到咁嘅招牌以爲恰似好易比人掃咁.

正午十兩面幾上到去,洗沐處所一般,淨熱火時啲火力唔多夠 ,好彩人唔多減上氣候熱以是無成績.

出到年夜廳坐,人皆無個仲已開空調好諗熱 ,哥哥仔搵搖控器搵咗成五分鐘先有電視睇 .睇電腦面知無相供給 ,記得數字臺吹到!*號天上有天下無.便搵佢試吓

部少話佢兩面先上班,我話無成績按住足等佢,面知按足又已上班又要等等 ,好彩幾分鐘便到按住先,mm腳勢ok唔錯,最初簽咗廿蚊小費.

按足時期部少又走過嚟,話!*號昔日有事唔上班,皆知有沒有咁老面 ,最初叫佢引見,搵咗^號閘.
偷咗斷絕臺啲相

^號細粒肥胖型,樣貌唔好不外實係好肥,”籃”住佢嘅時分會摸到背部嘅肋骨 ,無波 ,中意有啲肉天大概玩波嘅千祈咪試.

準備開端,睹佢報完鐘以後”不時”聲,又係咁抺咀 ,知佢啱啱食完午飯,仲係好辣果啲,叫佢進來飲杯火先返嚟,跟住先正式開端

Part 1: 嚟到話先按足(我心諗,乜唔係按背先咩? 我啱啱先按完足之播,ok 啦由得你),正準備返回身,面知佢話前裏,按咗五分鐘,曾經開端唔端方,間中掂吓你袋袋 ,過咗非常鐘仲坐咗上嚟,隔住條豹紋底磨吓你細佬.跟住便越嚟越癲,間唔中咀吓你,又要整你咖喱雞,又話強姦你,最初衫皆比佢扯爛.搞吓搞吓曾經成粒鐘

爛衫一件

Part 2: 根本上曾經無乜工夫 ,一嚟便推pp,皆係放佢年夜肶r袋袋,腳勢ok啦 ,不外沒有得.以後解bra錫你耳仔同瀨背脊,抺完pp做正裏,係咁吸lin ,固然我皆好閑咁搓波,不外實係我皆年夜過佢 .開端降空,車lin無成績,以後狂挨車輪   ,便比佢ko.

返到嚟問我要按邊度,歸正工夫唔多我話唔洗按,佢仲叫我按番回頭,扒低睇電視我按佢pp(呢度叫最好肉 )唔好虛心影番張

唔知係咪比佢發明,係咁話要睇我德律風啲相,睬你皆愚 ,埋單RMB198+20走人

總結: ^號仔唔按簿本處事,唔可以做為呢個場嘅參考 ,減上癲癲天憐憫緒化,念試嘅師兄能夠一試,不外便無乜包管,樣幾ok,不外實係排骨 ,唔怕肥皆ok.

跋文: 囡囡係咁同我發言念睇戲 ,又問我一陣有沒有家做 ,我問你唔洗完工咩?佢叫我購佢鐘然後去,我話購你鐘便唔係去睇戲啦 (咪當我愚嘅先得架 ).以後便一句皆無提囉.別的列位師兄去到無妨坐吓年夜廳先,記得坐電腦位果邊,果為囡囡收客會顛末,到時能夠驗吓貨 .

廊桥遗梦504 發表於 2023-1-20 16:37:28

小手一抖,積分到手!

123456809 發表於 2023-1-22 12:34:23

幫你頂下哈!!

天寿保健护理彰 發表於 2023-2-1 10:02:39

學習了,不錯,講的太有道理了

小小的鼻祖 發表於 2023-4-18 11:23:03

我是來刷分的,嘿嘿

倪丹军 發表於 2023-8-13 21:24:40

不錯,支持下樓主
頁: [1]
查看完整版本: 是非之地狗聾彎