coiechan 發表於 2023-1-20 14:15:00

夏威夷鍊雀+睇屎忽兼吔蕉+嚴正聲明!!!!!!!!!!!

夏威夷鍊雀+睇屎忽兼吔蕉+寬正聲明!!!!!!!!!!!

尾先講下斷絕個幹9注水臺噴鼻土同u臺果位阿脆哥
吊佢老味鑊能鑊偷我帖
唔能知以為我兩全賣告白
又偷埋其他c兄帖
木版主教我署名+埋@桑拿街88網諗住好d la
1樣比人偷實吊西   
講能明僧兩個臺我冇用咸魚佬注銷~比人注銷左
睹到必定流幫我吊多1能

講番d高興家
幾個老友挨完牌揾處所訓
9流流走去夏威夷梳乎
好容妹屎忽兀兀幫前面臨c9按肩
1路按1路扭好能正
好念忍唔住走上前渣兩下
按爪妹走埋問師長教師係咪要按雀呀
lor火比你浸住雀先la
惋惜個樣9成似足鄧寄塵
做左個日式
上房前吔能左成梳蕉冇能蝕
正骨+冇乜出格唔多講本人睇相la
埋單168+5兜家小費+按爪10皮+locker仔10皮=238人仔走頭

[ 本帖最初由 咸魚佬 於 2010-9-8 19:04 編纂 ]

雨荷424 發表於 2023-3-16 03:23:38

不錯不錯,很好哦

张永峰 發表於 2024-2-2 09:20:16

好帖,來頂下

宇转好帖鄙 發表於 2024-4-12 16:47:54

LZ真是人才

Creseda 發表於 2024-8-19 20:46:36

學習了,不錯,講的太有道理了
頁: [1]
查看完整版本: 夏威夷鍊雀+睇屎忽兼吔蕉+嚴正聲明!!!!!!!!!!!