coiechan 發表於 2023-1-20 14:15:00

迎記

迎記

昔日放假一夙起左身,原來念去KB搵**,挨俾佢佢話冇做,咁便挨去前臺面!*啦,個時11:45,佢話12:30有call鐘,咁我話下次先啦,但佢皆叫我上去,佢話最多俾我先,咁我又唔念call鐘個位ching等,便cut左佢線,省事做壞規距!
咁忽然諗起前新記白牌回歸,便正在沒有近處的迎記,之前成日念搵佢但冇時機,古次末於能夠一睹佳麗啦!馬上挨去前臺問**得唔得閒,確認ok以後馬上止已往,10分鐘後抵達,唔知係唔係太早,一到去個部少問我做乜事,我梗係話推拿啦,唔通收中賣咩!locker位皆算寬趟,但係個洗沐位便細d,念轉個身皆係方才好!
沖完涼便曲房,5分鐘後**便到左,之前皆聽講過佢d唔好家,錫身,烏裏,催鐘,以是我古次雜綷食相頭,一黎有極少絕望,本來佢咁矮,不外相頭便值85分,易怪咁多ching慕名而去啦!原來對於佢part 1o既手藝係冇存正在過期望,但係唔知係唔係第1個客,又有力又到位,搞到恰似去左正骨場!
之前有ching話佢唔做迎君式,但係古次佢又做喎,一年夜欣喜,進part 2後,佢脫去上衣,睇唔出佢人認真細,心囗個兩團肉並唔惹小,該當皆有b至c,佢恰似桃花式咁係我背上遊走,個feel皆ok呀!以後回身正題,乜家上路囗呀,下路呀,車呀,各ching皆唔駛諗,固然冇刪值效勞,但一腳把握住對好乳,一腳禁佢個頭幫我車lin,三重刺激下10分鐘便ko左!洗完腳番黎仲有10幾分鐘便抱住一齊睇電視以後走人!
埋單!(*減@)locker
要tel請pm me!

卡卡西720 發表於 2023-10-21 06:05:45

我是來刷分的,嘿嘿

123457148 發表於 2024-7-10 20:49:42

幫你頂下哈!!
頁: [1]
查看完整版本: 迎記