coiechan 發表於 2023-1-20 14:15:00

近期試下 SWC 先 ~ Part 1

遠期試下 SWC 先 ~ Part 1

果為早排. 試左個 KT(*,
成個禮拜皆心機思. 硬系成日諗住佢
以是. 決議再見一會佢.
but 呢次無尚次苦好彩啦. Call 唔到佢鐘 Tim ...
又唔念去 KB 念去我已去過既處所. O.K. 點頭 SWC.
睇過 1 d ching 既 report . 念 mark ^(,but 返夜班.念 mark !^*,話佢身體.效勞一流.
又系返夜班 !!!唉骨運恰似唔多好 ! 是旦啦. 歸正已去過. 當碰下命運.

交通樓有車. 配套 O.K.but 倡議假如有3 - 4 位 C hing 一同上路. 實在能夠挨的. 皆不外 20蚊到.
偶然架車苦巖走左, 能夠分分鐘皆等兩三個字架 . 初末盡快去到.洗沐換衫後. 取 js 高興我認為先系最最主要.

呢次配角 , 系 #^ , 司理帶 js 門中引見 . 快 Scan 一眼. 又下下天. 我鐘意 o.k. 即房.
js 相頭. 好 O.K. 小我私家認為.為人亦健道.
我初末以爲. Part 1 同 js 相同得好. 年夜傢以後會好 feel d.
Part 1 我 skip 左一半工夫. 不消按腳.背等天. 間接按 PP & 前線線 嘻嘻.. ( 以是唔太領會到 腳骨功力怎樣 )
JS 明我 d 衰家. 笑淫淫苦幫我按..
沒有一會 . 小弟曾經同佢颔首挨號召.我亦自天然然. 借住個 feelPart 2 啦.
覺得 js 身體下下天.但唔太肥. 有 d d肉天苦啦. 我解開 js bra . 開端漸漸錫降去 ....
腳指沈掃 js 身材各部位..包羅年夜比內側... feel 到有 d 夾足 tim . & 收體言語令我以爲無車牌
Oh. 大白. 我從沒有自願人. 便強攻中路吧. 腳心並用 .
為左便利我 . 便埋個姿式. 體位. 成個波壓埋黎.我實系輸左. 吸吸也有面艱難.哈哈.
呢處唔系 b推場. js 無齊開放式 ... ( 大概系我當日骨運實的好有閉掛 ? )
Js 腳法. 取少足蟹相相似... C hing 們. 你天試過皆明我講咩啦 !
腳法沒有溫沒有水. O.K. 架.
C 服完. js 洗腳後再返黎. 年夜傢攬住. 錫住裏苦等降鐘 .
小我私家黎講 . 相頭又 O.K . 返食指數下. Keep 底佢個德律風先 .~

保佑缎 發表於 2024-3-11 00:01:09

路過,支持一下啦

米老鼠和蓝精鼠v 發表於 2024-3-14 10:49:08

不錯不錯,很好哦

什么大师特 發表於 2024-5-19 06:05:07

前排支持下

山人佳燕品 發表於 2024-8-13 09:14:58

我是個湊數的。。。
頁: [1]
查看完整版本: 近期試下 SWC 先 ~ Part 1