coiechan 發表於 2023-1-20 14:05:00

轉貼仆街三金華正西場....黑店!!

轉揭仆街三金華正西場....烏店!!

上禮拜五早正在皇崗過閉,有條推客仔走過泥sell桑拿,話$168港式包出水,收兩个中中式,心念同其他好沒有多代價,便跟佢上車.
參加再問部少係咪$168港式包出水,佢有啲躊躇,話港式係$168,攝生係$238,我再問係味包出水,佢話係呀,苦我便去洗沐,
沖完後我先坐年夜廳,佢便走埋泥問找房味,我話做港式,叫幾个mm睇下先,佢話技師無得揀,我有啲奇異,间间場有得揀,你间場出水無得揀,
跟住佢仲話港式無得出水,我馬上水到泥埋,去洗沐前問你話有,依傢話無,佢剩係話中式包乜,港式係乜,攝生係乜,我再講泥前,洗沐前曾經問分明,依傢即
係伸我,佢又反複方才既空話,我馬上話走,佢話走無成績,但係要俾番$38車資,我俾條毛你!!
我衝沖凉房換衫,再出泥嘅時分便関上门,我在理佢便坐理一边年夜傢鬥磨時间,如是者過左十五分中,佢話我俾$198出埋水,我彩你皆儍,批注$168港式出水,依傢伸我便算$168即唔留低!
我做勢挨电話俾KO,拖正在一陣佢便俾我走!
依间正一撲街場,烏店泥架,唔能好去,便係国貿小肥羊斷絕嗰间!!

郭光庆 發表於 2023-1-23 08:30:46

路過,支持一下啦

123456823 發表於 2023-10-10 20:59:47

支持一下:lol

我的苦恼冉 發表於 2024-1-30 22:13:14

有競爭才有進步嘛

帆影哉 發表於 2024-2-15 09:41:04

不錯不錯,樓主您辛苦了。。。

忘不了情 發表於 2024-9-12 14:29:29

多謝你分享
頁: [1]
查看完整版本: 轉貼仆街三金華正西場....黑店!!