coiechan 發表於 2023-1-20 14:00:10

時記33 + KT01 & KH19 短評

時記33 + KT01 & KH19 短評

喱兩日時記白爆兩臺,皆唔知出唔出個陳述,出有面唔知景定刪興!不外我出陳述,最年夜動力去自期望幫到好的技師賺多一面!

當日16:50sms時22,念嘗嘗一代Karen Wong凶猛,佢話ok,面知沖完涼,個部少話個客要減鐘。實在假如曾經有call鐘跟,係唔係唔該當再比減鐘呢?算!部少話帶我房揀過,走過期睹過瓜子心裏,肥肥技師,問部少幾號,得知係33。貪婪,房後話念睇睇,個2仔,皆唔錯架,但心仍舊掛住個威淨,終極做瞭好耐無做事 --- 退!跟部少講皆係要番威淨!

我依舊趴床,威淨一報完鐘便坐我pat pat上按,喱招我最鍾意!定時傾偈佢又時沒有時黑低,耳邊細語,再減上呵氣、錫錫裏珠仔、舔耳仔,好feel到沒有得瞭!跟住降油推背、rpp,普壹般通,ok啦!不外,曆程中,成日有D熱碌到pat pat同jj,初頭以為熱毛巾,厥後知到係熱雞蛋,好舒適!

Part II開端,佢我側邊,降油緩水煎魚。兩人裏揭裏,佢漸漸錫耳、頸、裏,我便幫佢查抄身材,實在實係幾唔便利,時記工衣恤衫減中套,短裙減絲襪!沒有出所料,甲級波,rpp,草本安步,...... 上裏道時早當時快,曾經沈車,漸漸轉波,玩仔,好爽!果為之前出過,以是幾耐皆已出。我怕威淨,話抛卻,佢唔造,被佢攬得肉松D,車得止D,末於正在佢固執鬥心下攪掂!

換衫時,換衣話22同33好friend,住正在一起,從前皆正在KB按足。心諗按足轉技師皆好車得 ie KB06、時22、時33、TFD68 etc.

時記33
相頭:75
身體:74
效勞:>88
番啅指數:100%

KT01
相頭:73
身體:78 (小圓潤 + B + pink)
效勞:>88(俱有feel重型車牌)
番啅指數:80%

KH19
相頭:88
身體:85 (修長 + B+)
效勞:>80 (有heart,沒有是開放型)
番啅指數:100%

要德律風請開聲,3個皆有!   

[ 本帖最初由 HDD35 於 2011-1-17 16:46 編纂 ]

123457021 發表於 2023-4-19 02:03:46

好好 學習了 確實不錯

我爱霍启刚掖 發表於 2023-6-19 03:14:28

好好 學習了 確實不錯

123457124 發表於 2024-6-25 02:56:32

:lol不錯

登州渔夫 發表於 2024-7-1 12:55:59

有競爭才有進步嘛

更强 發表於 2024-7-16 14:19:57

看帖廻帖是美德!:lol
頁: [1]
查看完整版本: 時記33 + KT01 & KH19 短評