coiechan 發表於 2023-1-20 14:00:10

好好味既下午茶+茶餐廳差d走光+麗豪淨比代支試腳+電話老千猜猜我是誰?

好好味既下戰書茶+茶餐廳好d走光+麗豪淨比代收試足+德律風翻戲猜猜我是誰?

氣候凍賓州慶早支北上忠人能事
唔知面解而+有個衰風俗
1出交通樓門心老西隊番飛老萬先睬你on9
人仔對84幾慘能過流黑濁
隊能完轉左進口岸茶記歎下戰書茶
水腿雞絲黑菌會心粉好正   
+杯凍能茶24皮人仔ok咁la
視下斷絕咁能凍居然有家令我番曬...........................................................裙底呀   
咁既直境冇能講家做d家先

歎完漸漸踱步止已往麗豪
止到噴鼻記對出德律風晌
去電顯現年夜陸號碼................................唔7識既
講9萬幾回話記唔記得佢係邊個?
之前噴鼻港曾經聽到谷能氣
靈機一觸玩9番佢
佢.............................老表強呀唔記得我拿
我.............................梗係記得la年夜前年你老 母交通不測死我收佢1程你記唔記得呀?
佢.............................等幾秒    記得費事曬你la老表
我.............................前年你傢姐降僧噴鼻港玩唔好彩劫殺後尾仲比人姦屍我輔佐認屍你皆晌度唔記得呀?
佢.............................哦記得
我.............................舊年你咪止老反比人斬死既我有去殯儀館啓帛金比你wor記唔記得呀?係僧你死能左面挨比我娶?
佢.............................停幾秒..............好年夜抖氣聲跟住支線

試過有條7頭又係咁
不外佢up到曬我d料.........................喂陳乜乜呀
老西話唔係la.........................................................跟住佢話唔巧意試啊
懷能疑銀止疑大概通信公司賣料........................正冚傢剷
佢天有個共通面
聽得出該當齊能部係客傢仔
公然d翻戲德律風省事d兄弟中招

**************************************************************************************************

講番麗豪
睇到ad話唔支鐘錢即係淨比代收la
不外咁我皆粗袋能定張廿蚊coupon旁身先
去到問部少係咪唔支鐘錢淨係比蜜斯小費娶我係桑拿街會員僧wor
部少話係仲問我網上面稱號
on9.........................................我話叫愚佬呀
條7頭實係疑背住locker高聲嗌號召愚哥換衣 .........................................吊佢老味
氣候凍房先
女到........................ ..............................咁能生裏心既
冇記錯ad又冇相晌邊度睹過僧
吊本來晌凱記撈能過
用番凱記招牌菜收番10整廿家波夾我歎
好能爽
僧次最失利冇問條女多少號
佢又係既7下7下本人冇提過
能夠d話題掛能住講凱記la
埋單科火138人仔
蜜斯d小費咁下咁好既
算個7頭部少誠懇la
本來所謂小費+能左洗沐錢
不外算係咁la咁足效勞支果138

[ 本帖最初由 咸魚佬 於 2011-1-14 07:55 編纂 ]

jiaguangqin 發表於 2023-3-3 05:24:04

幫幫頂頂!!

老橡树1 發表於 2023-5-20 21:20:18

路過,學習下

123456825 發表於 2023-9-7 02:04:43

不錯,支持下樓主

ez665746 發表於 2023-11-9 15:23:42

前排支持下
頁: [1]
查看完整版本: 好好味既下午茶+茶餐廳差d走光+麗豪淨比代支試腳+電話老千猜猜我是誰?