coiechan 發表於 2023-1-20 13:55:01

初試kowloon bay包膠

初試kowloon bay包膠

早一輪少上年夜陸, 皆好少去sauna
上禮拜五睹偶然間, 咪上去睇下有咩好家

睹很多多少c hing皆講kowloon bay, 我皆去試一試
下午3面幾去到, 實係很多多少人, 彭部少話能夠得一兩個囡囡
引見^)去, 相頭型, 我諗住好又一餐唔好又一餐, 便試下啦

番去睇番, ^)實人同相有8成似, 無咩年夜執PS
身體實係壹般(我估得32-33閣下)
試佢238的效勞, 年夜同小同, 不外能夠隻係做左10幾日, 佢話之前已做過呢止, 起機腳勢有待各c hing調教

侬去斯 發表於 2023-2-16 12:36:11

LZ說的很不錯

此人正在学习 發表於 2024-3-9 13:50:55

幫你頂下哈!!

我的苦恼冉 發表於 2024-6-16 08:56:50

我搶、我搶、我搶沙發~

大地歌女妥 發表於 2024-8-8 18:08:17

我是來刷分的,嘿嘿
頁: [1]
查看完整版本: 初試kowloon bay包膠