coiechan 發表於 2023-1-20 13:55:01

KHO @) + KTO *^

KHO @) + KTO *^

比人話呢排無出陳述,的起心肝出番個先

KHO @)

幾靚女,走肥,無波,不外唔知面解有肚腩
PART 1: 能夠唔試.......
PART 2: OK 幾故意機,會調情,仲係咁用對釘磨細佬,不外無得車,上路可玩(無試食),下路隔褲
總結: 團體唔錯,能夠番食

KTO *^

樣一般,身體幾好,唔係好年夜,但唔係細
PART 1: 皆係一般......
PART 2: 要做嘅城市做,最年夜特性係無剃"格推底"毛....可沈車,上路可玩,食有D閃明皆有食到),下路隔褲
總結: 一般貨仔,一次夠皮

再收多張KHO更表(2月頭)

[ 本帖最初由 Tonyja 於 2011-2-4 02:50 編纂 ]

墙和鸡蛋 發表於 2023-7-15 21:15:13

多謝你分享

珍爱1103 發表於 2023-8-27 07:13:31

:lol不錯

小雨粑粑2012 發表於 2024-3-3 21:35:56

有競爭才有進步嘛

白云追月素 發表於 2024-8-5 08:10:59

我是個湊數的。。。
頁: [1]
查看完整版本: KHO @) + KTO *^