coiechan 發表於 2023-1-20 13:55:01

無喇喇做左老師

無喇喇做左教師

睹近來很多多少ching講九龍灣,一早去到無乜人,係年夜堂坐低睹部腦無人用,咪埋去睇下,部少跟腳過黎問有沒有熟悉,做定作業d目的人物係曬到,正諗松揀邊個時,部少話有新人,貪新穎叫部少帶房揀,黎左4件貌似90後,no. 恰似係^!, ^^, &! 同唔記得,有兩個樣皆幾苦,便揀個白皙嘅,唔記得佢係^! or ^^,總之係惠州人,講文言的,開端時連報鐘皆唔生,要前檯挨返黎問,扒低俾佢按實係唔掂,問佢做左幾耐,佢話五日,頭三日教面做,禽日第一日上鐘,忍唔住教佢面按,佢又實好故意機聽,如是者一路教一路按左半個鐘,問囡囡有沒有教跟住做乜,佢話推油囉,咁咪叫佢推油喇,推左陣又再問佢跟住面,佢諗左陣便細細聲講挨飛機囉,我咪叫佢挨喇,佢跟住揸住我兄弟chok,我同佢講果住chok斷,佢問番我回頭話會架,為保細佬免受損傷,惟有教佢面挨,末於係我抓住佢散腳之下完事,列位ching假如試完以爲佢號召好,唔使多開我!

講返多小囡囡材料,相頭唔錯,身裁纖細,波路唔年夜,上路能夠,下路欠亨,號召ok,不外太老兼夾含羞,我驚佢皆唔會做得少。

向往草原403 發表於 2024-1-28 15:20:40

不錯,支持下樓主

茉莉707 發表於 2024-4-9 21:04:39

前排支持下分享

赏真阁 發表於 2024-6-17 22:25:22

謝謝樓主,共同發展

十年2017 發表於 2024-6-25 00:03:53

幫你頂下哈!!

深海渔灯每 發表於 2024-9-8 06:45:46

沒看完~~~~~~ 先頂,好同志
頁: [1]
查看完整版本: 無喇喇做左老師