coiechan 發表於 2023-1-20 13:55:01

kh@^靚波好好玩

kh@^靚波好好玩

之前係呢度睇到有ching陳述話@^好有女友feel,又有個靚波+pink lin,my favorite!果日咁arm得忙,挨去前臺問@^返咩班,@^返早,咁便book佢夜早9面。
pm8:40去到kh拿拿淋冲完凉出年夜廳,唸住唔好咗住佢出工,面知司理話佢上松鐘。等佐15分鐘睹到@^降鐘,即上房等。
係房等咗5分鐘,@^便咗呢,實人比相烏小小,皆有8成似,身體適中,相互挨個號召,即爬低按背,佢問我面解揾佢,我話睇相以爲佢幾靚,咪揾佢囉!佢問我有沒有絕望,我話無,我心諗一陣除衫唔好令我絕望便得喇!一邊按一邊吹吓火,過咗陣我單腳便係佢單腿度高低咁掃,單腿皆滑吓。20分鐘後便去攞油。
攞油返呢,我同佢講我唔使推油,我便立即推下佢衫,一對b+靚shape、巨細適中的pink lin波波顯現長遠,立即忍唔停止心並用漸漸品嚐,腳感同心感皆十分好,@^不單無順從,仲閉着眼享用咁收回小小的嗟歎聲,睹佢咁享用轉攻上路,又無順從,仲玩埋脷叠脷,車咗陣再攻陷路,推低佢條底褲,覺得井心巳十分溼滑,跟住隻腳便十分咁唔得忙。上中下路去回打擊咗40分鐘後。便交俾@^效勞我,佢車lin皆好舒適,係佢邊車lin邊挨機下,無幾耐便俾佢挨出咗!@^幫渾淨完便進來洗腳。
洗完腳返嚟@^俾咗個德律風我。呢次實係駕輕就熟,非常合意!
返到屋企睹到女伴侶係度,情慢之下將個德律風delete咗,對唔住列位ching,俾唔到德律風你吔。

一箫凝月黄 發表於 2023-10-29 08:55:28

多謝你分享

小雨粑粑2012 發表於 2023-11-23 17:36:53

前排支持下

成哥337 發表於 2024-6-12 08:11:34

不錯不錯,樓主您辛苦了。。。

曹羁奔陈构 發表於 2024-6-18 10:33:39

有競爭才有進步嘛
頁: [1]
查看完整版本: kh@^靚波好好玩