coiechan 發表於 2023-1-20 13:55:01

羊光海岸一遊

羊光海岸一遊

遠去實係公務忙碌 ,早個星期伴客上去廠做家,以後留低個客自已先返降黎 , 睹有兩三粒鐘原來諗住好耐皆冇去嘅主場。坐松車途中改動主張便去已經跌咗很多多少足毛之天---火庫止 個圈,睹到羊光海岸, 第一次去皆成年半前,面咗件 36吋年夜波不外中心個段皆係 36嘅囡,經歷過一次苦中做樂嘅淒慘回想。睇吓古次命運面先。之前有師兄講過羊光團體幾守舊,又睇吓有冇前進先 。

我之前有做傢課,睇相 ^( 恰似幾正喎,胸前凸起幾鬼死吸引。挨德律風上去假如响處便去,冇便 Mun 去主場。佢話返夜,不外一叫便返。好啦 ,便要你啦。

洗完黑黑,响年夜廳睇吓電腦相先,嘩 !乜 ^( 唔同咗樣架?幾乎係兩小我私家樣喎 !捉個部少黎問,佢話係同一人,心當堂涼咗一節。面咗人返黎又唔忍心彈人,算 !

睹到實人,挨個六合 ,細細粒。完工啦!

Part 1 : 皆好當真,不外很多多少家講,念訓陣皆唔得 。
Part 2 : 又係奇異金剛罩 ,雖沒有至於 A 但一定唔係 C 啦。公然呢度仍舊係間守舊場,隻可拿下戰衣,下路隻限淺草天帶。係冇得肉專嘅情況下,我實係乜引皆冇曬,卒之降咗 1 Lit 機油至好到貨。

出便咁多場咁好玩,我諗該當有排皆唔會去卦 。

忧伤428 發表於 2023-2-23 01:17:36

路過,支持一下啦

123457176 發表於 2024-2-6 19:13:49

過來看看的

XY890 發表於 2024-5-1 04:48:47

小手一抖,積分到手!

_阿乐哥哥 發表於 2024-7-23 09:57:12

相儅不錯,感謝無私分享精神!

娣玲 發表於 2024-9-8 08:15:59

真是 收益 匪淺
頁: [1]
查看完整版本: 羊光海岸一遊