coiechan 發表於 2023-1-20 13:50:01

第一次幸福遊 撞正walk show 綵排...

第一次幸運遊 碰正walk show 綵排...

本來去念搵 @!! 面知放假... 唯有試@@@
換衫時 locker仔話有綵排睇..即係拿拿林上去...
睹到皆有成30幾個囡囡... 實在佢天皆幾當真去練實係要俾個讚 睹到桃記姊妹花又有之前ching 既四小花

一路皆吸下@@@ 佢皆無望住我
以後上房囡囡有極少肉天.. 不外笑臉好好仲好好吹.....得火....同佢乜皆講 又記得止show 前我坐邊
佢又講相親件事... 又講d鴨店 gay 吧...又講購單車,,, 實係好鬼好傾

part 1 皆唔錯.. 有聲有色
part 2 波推 又有gf feel沈車la 波波皆幾年夜 同埋又實係幾好玩.

囡囡實在實係天下女 (係奪目女 唔係迷惑女我以爲係有別離既)

以後第兩炮 @)# 皆ok...囡囡調情一流皮膚好滑 波波好firm..吸腳波

仲有一早俾我睹到@@* 3次... 咁有緣 下次一定要搵佢...佢睹到又有同我挨號召 夠哂規矩

有面乏瞭... 挨得好治 唔知本人挨乜ching 睹諒

veronica六 發表於 2023-2-3 19:27:27

學習了,不錯,講的太有道理了

弄乐诟 發表於 2023-12-10 21:28:05

支持new161

123457278 發表於 2023-12-22 13:27:44

學習了,不錯,講的太有道理了

贺老师 發表於 2024-1-8 13:34:45

不錯,支持下樓主

知足常乐77 發表於 2024-2-19 07:33:38

前排支持下分享
頁: [1]
查看完整版本: 第一次幸福遊 撞正walk show 綵排...