coiechan 發表於 2023-1-20 13:50:01

曉士報告 ( 7 )

曉士陳述 ( 7 )

假如睇很多小弟既陳述. 皆知我平常比力喜好面範例既女仔.
便系苦. 有個 fd 早排告訴我. 話 YH 有個 js , may be 巖我要供.

依...又系YH既 ?.呢期皆去左好幾回啦 ~ 但坦率講. 我皆貪呢度人極少, 比力靜,,
我最唔鐘意夜早留宿時., d 人會系走廊止去止去,一班人黎幫親. 又成群結隊企走廊等 js 吹火, 嘈住曬 .

古次念講既系 #69. YH 新人, 實系如伴侶引見所講 , 165 cm走肥.實系最 like 呢 d 身型
模樣唔似 d 18/22 個 d渾雜, 女友, 教死 feel 果 d,而系帶面成生,有型有性格果 d 味講 .
唔知列位巖唔巖,, 但我貪佢有女人味.
訓底按背, 麻麻天啦. 唔太好,,, 以後發起念按頭, 便訓系佢兩年夜比中心比佢按..
啊按頭又幾 c 服喎..比佢按左好耐.... 其間又系同 js 傾吓計, 翻開話題同隔莫啦 ...
js 好仔細, 2 , 3 次問我凍唔凍.. 實在皆 O>K 唔凍, 但佢苦故意, 便叫佢攞張被過黎啦,

以後我皆唔鬼再按頭啦, 叫佢埋張被裡裏一齊訓..
呢刻. 年夜傢已被窩邊皆曾經成條蛇苦.腳腳足足翹埋一齊... 報鐘曲至依刻. 先實正苦揭遠年夜傢.
js 仲有一陣陣噴鼻火味,味講 8 - 9 成似我用既 Burberry summer ~ 呢隻素昧平生既噴鼻火味 . 我第一次正在 js 身上聞到

對住呢 d苦有性格, 苦有味講既 js, 我既本能話我知, 該當唔能夠夾硬黎.假如唔系, 我怕唔慌會按得爽 . ..
以是我好虛心, 漸漸同佢互動,,,, 咀仔, 我不克不及自動,隻有她. 故意偶然, 悄悄吻我.
王於中路.. 果為我喜好既細長型, 一般知會系面樣, 以是出有年夜希冀, 但我亦沒有會絕望...
YH 確實系守舊 dd 既場, 按例隔衫 body...並且我亦沒有隻一次聽過 YH 之前確有例檢.查消防之類. 我大白既...

過左無耐我再發起推背啦. 但論推背腳法,初末. 臨時我已取過比我密友更好..
果為 69 身型,年記 , 味講皆同伴侶好沒有多, 當當時又再有極少比力 ... 唉心病無計.

推推吓越推越降推 patpat. 我由叭左皆好耐唔 c 服, 皆系返回身啦..
睇鐘睹工夫又無多剩. 發起 js 脫手啦...
腳法.,,, 我又系以爲能夠前進 d, 於是教左佢極少. (最少我本人舒適 ) 本領比佢. 活教活用...
期望佢會實系記得, 下次唔洗提佢皆記得面樣我最 舒適啦.果為呢個 js , 我一定會再返 call 佢...

講實既,我唔會話 js 系好靚 .心愛.渾雜果 d.假如列位隻食相頭, 仲要下要供, 大概可去幸記找 3 姐妹..
但假如同我好沒有多愛好, 承受到極少女人味既... 無妨一試....
js 實人仲好細個,,, 一 d皆唔中女 tim.勸說一句,人夾人. 不克不及強攻硬碰. 斯文 d , 話唔定有運轉 .

[ 本帖最初由 曉士€ 於 2011-3-24 07:58 編纂 ]

清风哥 發表於 2024-3-10 23:18:24

支持new161

123457148 發表於 2024-6-2 05:25:42

路過,支持一下啦

m4659631 發表於 2024-8-3 03:41:35

相儅不錯,感謝無私分享精神!
頁: [1]
查看完整版本: 曉士報告 ( 7 )