coiechan 發表於 2023-1-20 13:50:01

連續二次去找幸福@@^

持續兩次去找幸運@@^

老豬皆係第一次去揾幸運, 本來臨住去返主場kho, 但記得前次去嘅時分, 部少話年夜堂整松電视, 冇得睇住, 古次皆係挨德律風check下先, 面知counter 話壹切自力電视機仔己经擦曬, 冇得睇, 隻好試下去揾幸運啦。
上到去冇乜心火, 便輪牌啦, 上到房冇耐, 泥左個靓模, 唔係, 比噴鼻港嘅靓模改正至實, 佢自報@@^, 固然支货啦, 體態silm, 走肥, 文言相同冇豈非。
part 1, ok, 唔多講, part 2, 隔衫波推, 冇feel   , 跟住回身, 咀我lin lin, 然後到小弟弟, 對眼沒有時露情冷靜咁視住我, 楚楚可憐, 現在實有沉船覺得, 然後訓係我身旁, 老豬固然唔虛心, 推低個bra, 玩佢個波波, 唔年夜. 隻有A+啦, 冇幾耐便嗚金出兵。
進來洗完腳歸來. 臨住憐噴鼻惜肉, 靓女著數D, 唔使再桉摩啦, 面知佢話唔松要, 係要幫我推拿到夠鐘為行, 要讚   , 最初沈車一下然後抄埋車牌出返去年夜堂睇電视。

123457287 發表於 2023-2-21 10:12:21

:lol不錯

123457166 發表於 2023-9-3 10:52:21

路過,學習下

核桃脆 發表於 2024-4-15 06:20:30

LZ說的很不錯

郭光庆 發表於 2024-6-13 05:17:38

支持new161
頁: [1]
查看完整版本: 連續二次去找幸福@@^