coiechan 發表於 2023-1-20 13:50:01

兩個都靚女不過真係講眼緣(KB9 + 月海20)

兩個皆靚女不外實係講眼緣(KB9 + 月海20)

KB9
之前睇左D不異陳述對KB9幾有愛好 ,睹佢放完假番,便問師兄們德律風 上去試
一路開早班佢忽然轉夜班 ,我根本上夜早皆唔得,惟有call佢早D返工
又OK播 ,準時7面半沖完涼,”鯨”坤火等女女
女女到我以爲同D ad相唔多似,樣實在幾OK娶 ,不外唔知面解無乜feel
女女15xcm啦,有B,齊程同佢煲冬瓜,實在皆吹得下….火
Part 1: OK啦不外沒有得,以後問我玩乜式,我話由得佢,咁佢便話波推,我叫佢唔洗奶,唔係咁鍾意,佢便話”咁港式啦,真惠D”,(佢又幾均實播 )
初末以爲好幾十蚊玩波推,女女城市放D ,不外話左佢次定便算啦
Part 2: 港式即係港式,衫皆唔洗除,抽下個bra便,先試車,無,中路任玩,食同下路皆無試,皆係果句(唔知面解無乜feel ),最初完成使命.

總結: 女女實在樣唔錯,不外唔知面解無左睇相時覺得 ,呢次很多多少家皆無試,對列位師兄參考代價唔年夜,講句唔美意思先!

月海20
講褲仲已試,不外門兄報料話講記呢排js唔除得衫,恰似抽下便算
上年講記皆試過,去講記皆無以爲幾無引,成果決議去搵前次睇中月海20" />" />
去之前梗係做定作業,check定上早班然後定德律風去啦.
再一次感激街街師兄們幫手 ,以是皆要出番D陳述,回饋社會 (成日問人德律風果D識做啦 )
前次去睹到實人以爲幾索,古次再會能夠睇實D,皆係15幾cm啦,A+波,皆叫有D家玩啦,走肥,無乜化裝,但係皆好得(我以爲啦 )
識文言,相同無易度. 實在實係小我私家愛好成績,KB9皆唔錯,不外唔知面解我like佢多很多多少,後死幾年實係沉皆似.

Part 1: 力度同位置皆唔錯,皆幾故意機,固然唔好去同正骨比啦.
Part 2: 支到沒有幸動靜,女女胸部收炎 (認該係乳線),無外表傷痕,但係鼎力會痛,咁隻有溫順咁玩啦,奶皆無得食
佢皆同我講唔美意思h:" />h:" /> ,以後自動車我 ,沒法啦唔通問佢大夫紙咩 .我諗佢怕我食奶,皆無降,齊程跪係度做,以是下路皆係無試 .果為咁挨左好耐先出,我諗佢皆腳硬.
完事以後佢再講唔美意思

總結: 過一排佢好番我認該會再試,故意師兄身等等無妨.

跋文: 實在兩場皆無試到D乜,不外問左師兄門德律風皆要交接一下

[ 本帖最初由 Tonyja 於 2011-3-26 00:56 編纂 ]

123457245 發表於 2023-10-5 17:19:46

不錯不錯,樓主您辛苦了。。。

刘晨阳1 發表於 2023-11-27 00:40:57

好帖,來頂下

迟到399 發表於 2023-12-13 16:38:44

謝謝樓主,共同發展

姜小黑61 發表於 2024-2-18 21:33:31

LZ說的很不錯
頁: [1]
查看完整版本: 兩個都靚女不過真係講眼緣(KB9 + 月海20)