coiechan 發表於 2023-1-20 13:50:01

新wong朝85

新wong晨85

之前call佢屢次,一早挨比前臺問85系咪之前果個,假如冇記錯佢曾經系新記做佐兩年到房佢先知我系邊個,的確好耐已揾過佢-成生佐肥佐,攬一攬,揸一揸先起鐘幫我推拿,皆算老友我皆唔為易佢,但佢好識事,自動幫我除衫褲,本人自動除曬上身,嘩~~好耐已睹對嘢又少年夜瞭 ,佢對嘢自動頂我塊裏過去,我便系咁啜,能夠鼎力得造“小力面,好痛,沒有要搞太多心火”佢講。我又伸腳攪上面,隻能夠走馬觀花不成以太深化,佢降佐很多多少油背我條嘢,玩佐一陣自動趴低我身旁幫我起機,我便不斷奶佢對嘢,好快出佐...簡短的陳述開開支睇埋單168

茉莉707 發表於 2023-3-30 03:22:15

LZ真是人才

王枫13898316786 發表於 2023-9-23 22:12:29

幫幫頂頂!!

123457278 發表於 2023-9-25 09:57:38

幫幫頂頂!!

忆清静丫 發表於 2024-1-3 07:34:34

我搶、我搶、我搶沙發~

又见阿凡提彻 發表於 2024-4-8 13:00:01

過來看看的
頁: [1]
查看完整版本: 新wong朝85