coiechan 發表於 2023-1-20 13:50:01

例豪守夜

例豪守夜

耐冇出陳述,腳痕係咁易挨幾隻字過動手癮,幾個老友飲到啤啤婦,係我叫做好極少冇飲咁多,羅湖過唔到省事皇崗走兜個年夜圈勞平易近傷財 車泊下水供其遠關隘揾處所降足,訓醉lor車便利d,醉起例豪有幾個c兄試過咪止已往試下lor,問好曬價168換衫洗沐,冇按爪坐年夜廳吹左粒幾鐘火至房,dup我果個冇記錯恰似叫9號,人細波年夜一隻腳幾少,跪背+腿磨+波推+果凍+夾腸樣樣齊   辛勞曬囡囡,夠鐘囡囡走左以後鎖門一曲訓到第日好唔多十兩面,訓覺好靜夠曬舒適

老鼠飞出亚洲言 發表於 2023-6-4 10:22:32

路過,學習下

历史人物费 發表於 2023-9-4 05:34:41

我是來刷分的,嘿嘿

便宜老鼠药沼 發表於 2023-9-13 02:36:29

學習了,不錯,講的太有道理了

一箫凝月黄 發表於 2023-10-8 10:29:02

學習了,不錯,講的太有道理了

我爱霍启刚掖 發表於 2024-1-15 06:34:20

好好 學習了 確實不錯

m12345666 發表於 2024-8-30 20:42:07

LZ真是人才
頁: [1]
查看完整版本: 例豪守夜