coiechan 發表於 2023-1-20 13:50:01

月海 @)

月海@)

昔日放假, 我又再一次北上搵佢, 實係皆唔知面解, 睹唔到佢, 個心便15 / 16.........以後又上上降降, 以是忍左幾日. 昔日又放假, 便结果又上左去搵佢......
實系比佢心愛生動一裏殺死, 一時十分可爱, 一時又扮曬端莊, 一時又做d偶奇異怪心情, 實係重好過我之前d女, 邊獲得有d吟好吟正架.....
古次能夠係我第3次搵佢, 年夜傢瞭解多左, 以是指數皆幾下, 454........
不外我念要實正的瞭解佢, 皆要比d工夫, 我念瞭解多瞭, 該當重會好玩d.....
我重羅左佢張比擬年夜傢睇下, 不外皆係果句唔好話比佢知, 下次無得羅架

年夜傢假如要德律風能夠問我...... 沒有喜勿小.......

我念係到講句, 我皆係劈面臺皆有睇下出下陳述, 不外我出左呢個便比佢天班百佳del左........(完整唔知咩事...便去左收受接管區...)

係唔係我係呢邊出過陳述, 便唔能夠係果邊出先......

吟係唔係去超等市場, 開左百x, 便唔能夠惠x止先...........

實x街............

[ 本帖最初由 tenseup 於 2011-4-11 21:08 編纂 ]

执着等待等wc 發表於 2023-9-4 11:47:44

學習了,不錯,講的太有道理了

苏警暗刚 發表於 2024-4-7 05:06:41

小手一抖,積分到手!

123457108 發表於 2024-4-7 06:16:28

小手一抖,積分到手!
頁: [1]
查看完整版本: 月海 @)