coiechan 發表於 2023-1-20 13:50:01

重新試海xx停

從頭試海xx停

睹到數字臺話海xx停話擴大左, d 睹相d奶媽又多左 ,睇相睇左266, 299同215, 禮拜日下戰書去出閉挨去問, 仲有299得閒, 固然係second choice, 皆照去,去到覺得好很多多少, 同港褲有得fight!房睹到299 , 雖中中天但係個樣夠姣,!留底!
Part1幫我左成25分鐘, 力火本領皆唔錯, 以是我皆唔cut佢。 又吹下火咁, 女姣唔係無到理, 成日做理d行動城市請我食下波餅咁,不外便比我feel 到唔係視降去既c Cup變左做b囉.進來油以後返黎便做波推,姣粗天性持續, 又叫又比我玩曬上中下, 佢仲要係突登pat背住我比我玩. 捽左一分鐘唔夠便曾經幹曬, 我松係挖埋井啦,佢又好係唔好. 偶真皆沒有知幾爽.   
昨埋單268, 叫佢discount皆唔造, 貴,隻係比我抽獎,中左20蚊coupon.

雖則貴,但我會再試下266先! 比兩張相年夜傢睇下!

[ 本帖最初由 包.脹 於 2011-4-16 14:20 編纂 ]

大头226 發表於 2023-4-7 19:34:49

:lol不錯

豪哥692 發表於 2023-12-22 20:22:48

沒看完~~~~~~ 先頂,好同志

掌舵的鱼1987 發表於 2023-12-31 01:14:48

難得一見的好帖

麻辣鸡翅 發表於 2024-3-2 11:29:55

支持一下:lol
頁: [1]
查看完整版本: 重新試海xx停