coiechan 發表於 2023-1-20 13:50:01

我又去左月海啦....

我又去左月海啦....

昔日一小我私家無咩家做, 公司又好, 出工前曾經做曬家, 無無聊聊, 又北上..........

皆係果為心機思, 又係念搵佢, 我諗年夜傢有睇開我d陳述, 皆曉得我近來沉曬月海果個@)...........

昔日一上到去, 曾經先去個抱抱, 再去個鍚鍚......

以後恰似老伴侶一樣, 不著邊際, 咩皆傾, 傾到連工夫皆無, 得返果十整廿分鐘

以後佢以9秒9工夫去回, 以後便開高興心......古次皆幾出格, 同平常皆有d唔係好同.......

不外答允左佢, 唔能夠再講得吟多, 以是對唔住吟多位, 不外能夠吟講, 去左吟屢次, 古次係最正.........

沒有喜勿小.....

孙悟空748 發表於 2023-2-25 05:10:55

找到好貼不容易,我頂你了,謝了

123457015 發表於 2023-6-11 16:20:14

前排支持下

没想爱上你堑 發表於 2023-11-3 02:49:49

多謝你分享

人民看看2014 發表於 2024-4-5 03:05:16

小手一抖,積分到手!

白云追月素 發表於 2024-8-15 19:45:30

沒看完~~~~~~ 先頂,好同志
頁: [1]
查看完整版本: 我又去左月海啦....