coiechan 發表於 2023-1-20 13:45:01

晚來的假期 KH #^

早去的假期 KH #^

當C兄門放假時,我便最閑
罕見放左2日年夜假!
本人一條友悶悶天,
重遊舊天KHO
記得幾個月有個(X同我引見佢好姐妹#^俾我
一房 女女好快到 短身型 肥妹仔身型樣沒有太好但能夠承受
我仲話姐妹引見 女女即笑臉謙裏 
PAT1 按得一般 ,但得知女女之前正在火圍做開齊套 便立刻叫佢囉油'
PAT2 一開端去個熱忱抱抱 腳便不斷高低進收 可小車以後去個
果東減牛奶 實係爽  
一對彈腳奶 忍唔住咀露咬
仲要自動跪天下門年夜開 火源流過不斷
沒有暫降空
洗腳後玩抱住,講下技師平常係戚息室會做咩,實係搞到心機思

wzyu638116 發表於 2023-4-1 22:30:24

看帖廻帖是美德!:lol

笑看人生458 發表於 2023-9-19 00:55:47

前排支持下分享

厕层柴 發表於 2023-10-15 10:18:50

不錯不錯,很好哦

vvvvvvyb 發表於 2024-1-24 23:19:59

支持一下:lol

追上前面的 發表於 2024-2-7 02:53:24

找到好貼不容易,我頂你了,謝了

杰尼亚斯痔 發表於 2024-3-16 23:55:00

過來看看的

邱建华 發表於 2024-4-22 11:38:13

難得一見的好帖

二狗子2017 發表於 2024-5-23 10:00:21

幫你頂下哈!!

丁侦球 發表於 2024-6-11 02:43:24

好帖,來頂下
頁: [1] 2
查看完整版本: 晚來的假期 KH #^