coiechan 發表於 2023-1-20 13:45:01

KB88 - 人妻服務王重回KB簡佈

KB88 - 人妻效勞王重回KB簡佈

KB88分開KB去做保險撈正止,面知兩個月隻開得一張單,糊口迫人,隻好回到K B。
睹到裏,有D暫別相逢,小別勝新婚的覺得。
佢效勞很多多少師兄皆試過,不消再講,青山綠火任我遊,固然支貨啦!
埋單238,唔知可唔能夠用街街卡,果KB一背皆無挨合的?
將KB系戰港系比,如效勞OK,那便港系抵玩。

[ 本帖最初由 京港下鐵 於 2011-5-9 14:20 編纂 ]

良辰743 發表於 2023-2-20 22:18:30

謝謝樓主,共同發展

chris是小胖纸 發表於 2023-9-8 06:37:51

我搶、我搶、我搶沙發~

直子的爱本 發表於 2023-12-6 18:38:28

找到好貼不容易,我頂你了,謝了
頁: [1]
查看完整版本: KB88 - 人妻服務王重回KB簡佈