coiechan 發表於 2023-1-20 13:45:01

富 120-2=? 新人上路

富 120-2=? 新人上路

周已到去下班冇家做 又支到料有新女到 下班便沖左上去KF
伴侶便CALL左 KHO 轉去果個^! 我便松係睹新人啦
一房 固然係門心先過一過目 第一眼 笑臉謙裏 樣小我私家以爲合意 幼條身型 B級BABY
PAT1 正宗過骨妹... 下下到位 鼎力得去又唔痛,港派場算係專業 按到我叫停先停腳 減曬分

PAT2 能夠第一日去 囉完油搵唔番間房 仲錯左我伴侶間房
   顛末去輪道心經得知佢係第個場之前係做部少 邊個便唔講啦 我自動SKIP左背推
   間接主挨前裏 先去牛奶減果東 手藝一D皆唔好 固然我腳便沒有自發背年夜下開展 出格腳仲自動收春波 2路齊綠 表情靚曬
   能夠之前做開部少 出格知客人念張咩效勞" />
   減埋溫順啼聲 咁便放低一公降
洗完腳番去 抱左幾分鍾 便夠鍾 歡愉沒有知光陰過 仲有上路咩綠色 等下次番食再玩過
方才新去 公司同88皆冇佢相 放幾張公照俾年夜傢睇下啦 唔好禁插

[ 本帖最初由 COOLDUDE007 於 2011-5-15 18:36 編纂 ]

瑞星卡卡卡卫 發表於 2023-1-20 18:15:52

我是個湊數的。。。

度素告 發表於 2023-2-17 19:43:28

不錯不錯,樓主您辛苦了。。。

123457281 發表於 2023-3-7 17:18:29

我搶、我搶、我搶沙發~

钟情695 發表於 2023-7-8 20:51:00

路過,支持一下啦

二级传播盅 發表於 2023-9-25 16:40:43

支持new161

AriesHun 發表於 2023-10-6 09:41:25

幫你頂下哈!!

分裂的硬盘悔 發表於 2024-3-17 03:03:10

過來看看的

随心所欲480 發表於 2024-5-31 09:48:31

學習了,謝謝分享、、、

落木萧萧329 發表於 2024-7-10 05:11:58

LZ真是人才
頁: [1] 2
查看完整版本: 富 120-2=? 新人上路