coiechan 發表於 2023-1-20 13:45:01

KFU遇上傻大姐#*

[新腳成魔之路(3)] KFU趕上愚年夜姐#*

冇上黎幾日, 唔講實係以為KFU呢輪做乜請咁多挨腳... 成版皆係佢d report
固然我呢個皆唔破例.. 實係咁Q

冇booking一條友貢上去, 原來諗定2,3個no.上去皆冇走雞喇掛
面知冇個得閒... 總之最初黎左個#*
眼年夜年夜, 有波路皆算係咁啦
唔作聲皆冇乜家.. 佢識講文言,
講多幾句便暴露天性.. 本來佢係止愚年夜姐道路...
成早呈現得最多便係呢d對黑...「唔係嘛?」「實係架?」
唔好誤解, 絕對唔係雜情小mm個種...
唔識描述, 總之便係「愚年夜姐」咁既feel... 傾下計笑下佢皆仲得既
但我對於呢種女人...(冇女人味既女人) 係完整冇覺得, 唔過電

唔係講笑, 能夠列位Ching以爲好小事, 但我個陣實係有極少念彈鐘(我認我貴)
固然冇咁做啦, 佢冇做錯佢個格係咁姐

part1自稱皇_假期身世, 初黎報到冇耐, 但腳勢完整冇出格, 仲要冇rpp..!
降奶係幾爽, 但交作業冇乜誠意
果凍到pp便用腳,
不外, 幸虧佢身上皆有兵器... 以是以後皆有對波玩下
途中咬我耳仔叫做有d欣喜.. 但礙於先為主, 佢實係唔係我杯茶, 最初草草瞭事...

若有Ching對呢範例有出格喜好...能夠一試

[ 本帖最初由 kirito2011 於 2011-5-18 00:22 編纂 ]

玲嘉婕嘉n 發表於 2023-3-4 02:15:47

支持一下:lol

半岛宫殿rw 發表於 2024-1-28 00:10:00

路過,支持一下啦

冀苍鸾 發表於 2024-2-27 10:06:42

有競爭才有進步嘛

戏做顿 發表於 2024-7-5 06:01:36

沒看完~~~~~~ 先頂,好同志
頁: [1]
查看完整版本: KFU遇上傻大姐#*