coiechan 發表於 2023-1-20 13:45:01

KHO X/100 Y/10 Z=12 熱情奔放的AV女優

KHOX/100 Y/10 Z=12 熱忱曠達的***

KB陳述便出很多,頭筆墨港的便已出過,獲得木頭戰老豬師兄們的推介,昨日約好X/100+Y/10+Z=12便上去KHO。
囡囡身裁頗下,少髮披肩,少腿,走肥,一房便飛撲上床騎住我,佳麗正在度量,上山下海便簡單很多啦!對波幾好腳,淺啡LIN,佢松係睇得4仔多,扮女伶做出很多多少撩撥行動,連啼聲皆教埋,淨係睇呢場SHOW已值回票價,況且本人皆變瞭男配角呢!
PART 2拿架死返來,持續拍AV片,齊程自動,連棍棍皆賜顧幫襯到,隻惋惜D架死唔夠多,不然仲過引,最初佢騎上去,將個PATPAT對住我,凶品鮑正在裏前,面會回絕呢.......oh...KO!
埋單198,比KB自制很多多少!KHO198X5次=990比KB238X4次=952,正在KB玩4次,好沒有多能夠正在KHO玩5次!曾經抵過用街街卡。
有呢D囡囡,KHO同樣成為我的主場瞭。兩位師兄皆沒有公然囡囡號碼,我皆服從信譽,出條代數俾你天計!X/100+Y/10+Z=12
正在小肥羊食早飯,支到KB88去電道已回KB復工,看去KB皆是欲斷易斷,又要上去走一趟!

此人正在学习 發表於 2023-4-3 16:07:50

看帖廻帖是美德!:lol

123457010 發表於 2023-4-7 06:44:07

路過,學習下

諾篱hy 發表於 2023-5-1 09:23:58

過來看看的

潘金麟 發表於 2023-8-31 14:06:19

前排支持下分享

朲賤芿嗳2017 發表於 2023-9-23 01:20:48

不錯不錯,很好哦

海鑫木业 發表於 2023-10-9 15:10:34

難得一見的好帖

成哥337 發表於 2024-1-4 13:46:33

好帖,來頂下

屎壳郎秧 發表於 2024-3-30 10:42:34

多謝你分享
頁: [1]
查看完整版本: KHO X/100 Y/10 Z=12 熱情奔放的AV女優