coiechan 發表於 2023-1-20 13:40:02

羊兒羊兒我來瞭............★★★

羊女羊女我去瞭............★★★

一早曾經鎖定羊女係目的之一架喇,早排末於有時機... 下戰書5面多send個疑息比佢,面知回頭馬上支到佢去電,(以後問返本來佢話唔鍾意收疑息,念間接瞭當) 約好工夫飛的已往~第一次去呢間,心念以為旅店的情況同設備會好d,一到換衣室,得幾間洗沐仲冇諱飾的, 不外果段工夫冇人,冇咩所謂~ 沖完戚息室皆好細,冇成績喇,咪馬上房囉.反而房間情況唔錯,睹到配角黎,佢好鍾意笑,並且頭part皆好好傾,按便一般ok喇,傾左很多多少家,佢話會做到10月,又話好少人會間接挨比佢做call鐘,講咩皆冇所謂喇,傾下計高興下咪得~
進part2,拎油黎便開波喇,咁壹般皆係玩下開支音機,面知佢話唔好,痛喎.. 唔松要,咪逆下佢意囉,背下動手,又話唔得...攪到幾冇引,影象中玩咁屢次皆已試過咁唔得,咁又話唔得, 最初幾冇癮咁攪掂左..... 洗腳返黎皆算勤奮,一路按到降鐘.....咁多好家要試,呢位唔會返卓瞭

正在此感激列位給我各囡囡的腳機號的ching,好讓我能夠吃到心火菜~開開!!

雪域蓝眸蓝nz 發表於 2023-4-2 22:19:25

學習了,謝謝分享、、、

春宵一刻你懂刻z 發表於 2023-4-9 02:07:07

難得一見的好帖

兔仔妹致 發表於 2023-8-11 11:09:38

好好 學習了 確實不錯

xinting_6ym 發表於 2023-11-6 20:41:26

路過,學習下

阿威来自山西 發表於 2023-11-26 12:34:20

學習了,謝謝分享、、、

123457124 發表於 2024-8-10 04:46:26

難得一見的好帖
頁: [1]
查看完整版本: 羊兒羊兒我來瞭............★★★