coiechan 發表於 2023-1-20 13:40:02

港意重開, 番食孖發

港意重開, 番食孖收

之前港意已閉門前食過呢件**(report 皆出過),一路念番食 但港意閉門後女女去佐樟仔亞媽到無去第處上班.早幾個禮拜港意重開,支到**疑息話佢番佐港意,不外做部少叫我去恭維 ,心念做部少捧你場有鬼用以是冇去,上禮拜兩再支到**疑息話唔夠使轉番做技師 , 禮拜三便再用老招偷跳去港意,心念前次效勞咁正, 古次面皆有D刪值啦.面知.....

挨去叫廠車話司機新黎唔識去水車站 ,算挨的去. 去到處所冇變, 沖完涼房等女女, **到黎個樣同體態皆冇mud變 , 但件工衣變佐酒樓知客衫, 腳完整攝唔 , 伺機抽火摸下羅本來係裙褲.**便講依傢轉左老板, 唔能夠波推,除衫,訓係床....      , 隻能夠冰水+腳推, 面能知冰水便係面著D油整熱一隻腳, 另一隻便摸D冰然後摸我細佬, 唉隻好本人脫手除佢衫樓, 食兩下奶又話比主任睹到要獎錢      , 冇能引便訓係到減夢想比去挨出. 已夠鐘便走人省事本人唔高興.

呢個場唔再改一定唔再去

因醉鞭名马幌 發表於 2023-3-26 11:24:30

支持一下:lol

Megatron832 發表於 2024-4-10 04:21:21

小手一抖,積分到手!

人生如梦总人q 發表於 2024-6-6 19:32:37

LZ說的很不錯

心一路向南飞该 發表於 2024-7-21 18:37:00

路過,支持一下啦
頁: [1]
查看完整版本: 港意重開, 番食孖發